Taas meni vuosi.


I got flowers in the spring I got you to wear my ring 
And when I'm sad, you're a clown 
And if I get scared, you're always around 
So let them say your hair's too long 
'Cause I don't care, with you I can't go wrong 
Then put your little hand in mine 
There ain't no hill or mountain we can't climb 

I got you babe Aika kuluu hurjaa vauhtia, mutta onneksi voi vielä kutsua itseänsä ihan nuoreksi :)
Eilen juhlittiin miehen kanssa neljävuotishääpäivää. Saattaapa olla hyvinkin mahdollista, että se oli viimeinen hääpäivä tällä porukalla. Ensi vuonna meitä on paikalla kolme tai sitten mummut saa tulla lapsenvahdeiksi!

Viime yönä unta hakiessani muistin, että taisimme miehen kanssa vaihtaa ensimmäiset sanat syyskuun alussa tasan 10 vuotta sitten. Voi hyvin olla, että se oli 3. tai 4. päivä. Hauskaa ajatella, mistä kaikki on lähtenyt ja kymmenen vuoden päästä siitä päivästä meillä on jälleen iso päivä syyskuussa.

Pulla on ollut asemissa jo jonkin aikaa. Oikeinpäin ja pää niin syvällä lantiossa, ettei lääkäri saanut kunnolla edes mittoja otettua. Kätilö tosin vinkkasi, että kannattaa siitä huolimatta asennoitua jopa kuuden viikon odotukseen. Sanoin, että on ollut niin kiire, etten ole vielä ehtinyt oikeasti ajatella vauvan saapumista. Naureskeleva kätilö piti hyvänä, että puuhaa on riittänyt.
Ensi viikolla äiti tulee kylään ja laitetaan kunnon ompelutalkoot pystyyn. Olen hankkinut muutamia kankaita, joten täytyyhän niistä jo hiljalleen jotain saada aikaiseksikin. Loppuajan voin vain löhötä, katsella telkasta sarjoja ja tehdä kävelylenkkejä metsässä. Täytyy nauttia kaikesta tästä vapaudesta vielä kun voi :)

ps. Ollaan soitettu meidän hääbiisiä Pullalle iltaisin. Jää nähtäväksi tunnistaako se sitä myöhemmin :)

Kuva: Michaela Egger


2 kommenttia:

 1. Ihana idea soittaa tiettyä musiikkia vauvalle. <3 JVielä jos jatkaa ensimmäiset pari vuotta, niin muistaa aina.. ^_^
  Oma äitini lauloi meille aina https://www.youtube.com/watch?v=egX9N8yOgaU tuota biisiä ja edelleen tulee sellainen haikea ja rakastettu olo, kun toi soi. heh..

  Sitä luulee, että kymmenen vuotta on pitkä aika, mutta miten se juokseekaan niin pirun nopsaa!

  Halauksia muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana äiti <3 Jostain kappaleista vaan voi tulla niin rakkaita :) Itse en pystynyt hääbiisejä edes kuuntelemaan pitkään aikaan, kun kanavat aukesi joka kerta. Nyt on tuota yhtä tullut rallatettua niin alkaa jo tottumaan ;)
   Aattele, kymmenen vuotta voi hurahtaa tosta noin vaan!! Hurjaa, miten tässä ehtii kaiken :D

   Poista