Next sai pään pyörälle.


Jos pitää valita yksi lemppari lastenvaatekauppa tältä seisomalta, niin sanoisin Next.
Ystäväni vinkkasi kaupasta keväällä tälle tietämättömälle ja sen jälkeen olen huomannut, että yksi jos toinen mamma on tilaillut sieltä kaikenlaista.
Vaikka värisävyt ovat varsinkin tyttöjen vaatteissa vähän yksipuolisia (pink-heaven..) niin en kerta kaikkiaan pysty käymään kaupan sivuilla tilaamatta jotain. Pää kylmänä koitin nytkin mennä tekemään postauksen kollaaseja ja tässä sitä sitten ostoskorin kanssa kamppailen, että mitkä tiputan pois ja mitkä mahdollisesti lähtisi kotiin ;)Ensimmäisen Next-tilauksen tein juhannuksena mökiltä ja oli varmaan onni, että suurin osa aivan ihanista vaatteista oli silloin loppuunmyytyjä. Eihän kusti olisi jaksanut edes polkea sitä pakettia meille!

Maltoin mieleni ja tilasin suht kohtuullisen paketin yöpukuja, paitoja ja legginsejä. Ensimmäistä tilausta tehdessäni en myöskään tiennyt mitään vaatteiden kokoluokasta, joten oli aika hankala tietää mitä kokoa ne vastaisivat todellisuudessa. Lastenvaatteiden koot kun tuntuvat heittelevän aivan hurjasti.

Tilauksen saapuessa YHDESSÄ päivässä omalle kotiovelle (käsittämätöntä!), totesin kaikkien vaatteiden olevan aivan ihania, pehmoisia ja juuri sellaisia, kuin ajattelinkin. Osan yöpuvuista olin tilannut koossa 62-Up to 3 months ja ne ovat ainakin vastasyntyneelle ihan liian suuria, joten menevät sitten joskus lähempänä joulua varmasti hyvin. Yläosat ovat myös aika suuria, mutta housujen lahkeet taas vähän lyhyen tuntuisia. Meille on kaiken järjen mukaan tulossa melkoinen metriheikki, joten täytyy varmaan tilata mummuilta pitkiä sukanvarsia ;)Upea juttu on myös se, ettei tilauksesta tarvinut maksaa lainkaan postikuluja. Tilasin toki aika monella kympillä, mutta käsittääkseni ilmaiset postarit saa jo ylittäessään 20e rajan.

Vaatteet ovat edullisia, tuntuvat toistaiseksi hyvälaatuisilta hintaan nähden ja kuosit ovat tosi suloisia. Kotiäiti nauttii myös siitä, että paketti tulee omalle ovelle :) Uskon, että tilataan Nextiltä vielä monet kerrat uusia vaatteita!

Kokosin alle muutamaan kollaasiin satunnaisen otoksen tyttöjen ja poikien ihanuuksia. Lähempänä syksyä saadaan ehkä enemmän neuleita kaupan puolelle? Yöpukuja, legginsejä ja bodyja sen sijaan voi tilata jo nyt mielin määrin :)Miten on, kolahtaako Next? Onko tullut tilattua? :)2 kommenttia:

 1. Minun suuri rakkauteni myös! Aivan ihania vaatteita! =) Olin just tilaamassa pojille autopaitoja, joista tulee myös ääni, mutta harmikseni huomasin ettei juuri niitä voi tilata Suomeen. Seuraavan kerran kun käyt Tallinnassa kipaise siellä olevaan Nextin liikkeeseen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja toinen on Zara, mutta siellä on tähän alkuun niin vähän vaatteita, että siinä mielessä ei ole ihan kilpailukumppaniksi ;) Sitä en tosin tiennyt, ettei kaikkea saa tilattua Suomeen, ihme juttu!
   Kesällä kun käytiin Kroatiassa, googletin olisiko sieltä sattunut löytymään liikettä ja samassa huomasin, että Tallinnassa se olisi. Ehdottomasti haluan päästä sinne joku kerta hypistelemään ihan oikeasti! Lontoon reissukin olis aika kiva niin vois käydä muutamassa muussakin ;)

   Poista