Kaks mammaa meni pullalle.Eilen pöräytettiin ystin kanssa piiitkästä aikaa Regattaan kahville. Ilmoja on pidellyt ja nytkin piti olla lämmintä - no, ainakin Espoossa oli lähtiessä. Regattaan päästyämme taivas näytti sitten pilvisemmän puolensa, mutta siitä huolimatta korvapuusti oli varsin herkullista.

En muistanutkaan miten ihana kahvit on juoda ulkosalla meren äärellä ja miten mieletön palvelu Regatassa on. Tiedustelin olikos se korttimaksu nyt mahdollista niin tiskin toiselta puolelta vastattiin, ettei valitettavasti ole, mutta tule vaikka joku toinen kerta sitten maksamaan.. Minun ilme oli siinä vaiheessa, että mitäh :D
Löydettiin kuitenkin laukun pohjalta muutama kolikko ja saatiin kaupat tehtyä. 


Erika halusi mennä vielä vähän shoppailemaan tytölle kenkiä, joten suunnattiin Töölön Museokadulle suloiseen Little Copenhagen-putiikkiin. Voi ei mitä ihania mekkoja ja pikkukenkiä! En ollut käynyt liikkeessä aiemmin, muta ei varmasti jää ainoaksi käynniksi.

Kummityttö löysi tyylikkäät popot sekä hienon pannan tuleviin häihin. Itse keskityin kirpparin puolella tonkimaan pienten tyttöjen vaatteita ja lopulta kotiutin pari bodya, paidan sekä pöksyt ihanan edullisesti. Tosi toimiva juttu minusta yhdistää uusia ja käytettyjä vaatteita saman katon alle :)Tänään on tarkoitus hoidella jälleen vauvajuttuja pidemmälle. Hyvin on jo asiat reilassa, mutta sairaalakassista uupuu vielä pari asiaa. Miehen aloitteesta siellä on nyt ainakin vaatteet Pullalle, niin ei tarvitse nakuna kotiin lähteä ;)
4 kommenttia:

 1. Tsemppiä viimeisille päiville! Oletteko muuten hommanneet vielä leikkimattoa? Vai aiotteko hommata ollenkaan? Olisiko sinulla antaa vinkkejä leikkimaton valintaan? Siis sellaisen, joka sopisi kohtalaisen hyvin sisustukseen;)

  piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia :) <3
   En ole vielä hommannut, kun ajattelin tehdä sen itse. Tai siis, teen itse sellaisen pehmustetun maton, mille lapsen voi laskea maahan (Annon Reitti kankaasta), jotenkin yksinkertaisesti. Eihän siinä mitään leluja tai härpäkkeitä tietenkään ole, mutta niitä voi varmaan ostaa sitten erikseen ;) Sellasta perinteistä sateenkaarenväristä leikkimattoa en edes haluaisi.. Jossain vaiheessa asiaa ei tosin taideta enää kysyä äidiltä, vaan sellainen yksinkertaisesti helpottaisi elämää, jos vauva siinä viihtyisi oli värejä tai ei :) Joten voihan se olla. että joudun hankkimaan, mutta toistaiseksi ajattelin edetä tuon omatekemän + valikoitujen lelujen kanssa :)

   Poista
  2. Oho, vautsi! Innolla odotan minkänäköinen matosta tulee.

   Poista
  3. Hih, no en usko, että mitenkään erikoinen näillä ompelutaidoilla :D Mut vilautan sit täällä!

   Poista