Ikean iltamassa.

Varmasti viimeinen blogitilaisuus omalla kohdallani vähään aikaan tämä pari viikkoa sitten järjestetty Ikean Kutsu syömään-iltama.

Ikean poppoo oli sisustanut Kaapelitehtaan Puristamon upeaksi kokonaisuudeksi, jonne me bloggarit, toimittajat ja muu median väki kokoonnuimme kameroinemme hyvän ruuan äärelle.
Tapahtumassa lanseerattiin Ikean uusi kuvasto ja esiteltiin tietysti tulevia, ihania uutuuksia.Pitkät pöydät oli katettu kauniiksi kukkineen kaikkineen. Onnekseni sain ruokailuseuraksi Janican muiden mukavien ihmisten lisäksi. On aina niin hauska tavata blogituttuja ja vaihtaa pari sanaa.

Tapahtumassa arvottiin myös pari palkintoa ja muutama onnekas sai alla näkyvän Sinnerlig-valaisimen kotiin vietäväksi. Tykästyin siihen tosi paljon. Yksinkertainen ja kaunis - lasia ja korkkia!


Olispa meidänkin keittiössä näin paljon lääniä ;)
Huvitti, kun tajusin tässä yksi päivä, että meiltä löytyy kotoa ihan joka huoneesta Ikeaa. On allaskaappia, sänkyä, maidonvaahdotinta, valaisinta, astioita.. Edullisia ja toimivia juttuja jokaiseen kotiin, joten miksipä ei! Nyt kun Ikea on löytynyt kolme viimeistä vuotta suht läheltä, niin siellä tulee myös poikettua.

Tällä hetkellä olen itse vietävissä kaikella pelkistetyllä, kuten jo mainitsemallani lasin ja korkin yhdistelmällä. Perus lasi, kuten tuossa kollaasin teemukissa, voi olla yksinkertaisesti superkaunis! Lisäksi olen alkanut himoita puuta ja valkoista yhdessä. Varsinkin Bittergurka-kastelukannua metsästin monta kuukautta Ikeasta, kun olivat päässeet loppumaan. Sen pariksi ikkunalaudalle sopisi tietysti saman sarjan kukkaruukku, joka tuosta kollaasistakin löytyy. Ehkä sit seuraavalla Ikean reissulla :)
4 kommenttia:

 1. Puu ja valkoinen toimivat ihanasti yhdessä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta! Ja tuo vähän raikkautta tähän mustavalkoiseen linjaan ;)

   Poista
 2. Oi miten upeat kuvat sulla! Oli niin kiva nähdä tuolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saara <3 Aina kiva törmätä sinuun <3

   Poista