3 x kuorinta.Mikäpä sen tärkeämpää iholle kosteutuksen lisäksi, kuin säännöllinen kuorinta.
Itselläni on kolmen kärkeen nousseet nämä postauksen tuotteet, joten pari sanaa suosikeista tähän väliin siis!

Dermalogican Daily Microfoliant on esiintynyt blogissani aiemminkin sen ollessa pitkäaikainen paras kaveri kuorintapuolella. Tätä riisipohjaista, valkoista jauhetta voisi periaatteessa käyttää vaikka päivittäin, mutta itse en osaa ihan niin usein kasvojeni herkkää ihoa kuoria. Käytän kuorintoja ylipäätään silloin, kun muistan tai vähintään sitten, kun iho tuntuu/näyttää tunkkaiselta.

Daily Microfoliant-jauhe aktivoituu veden vaikutuksesta vapauttaen papaiinia, salisyylihappoa ja riisientsyymejä, jotka mikrokuorivat ihoa. Iho kirkastuu ja siloittuu hetkessä.
Purkissa on reilusti jauhetta eikä sitä teelusikallista enempää kerralla kulu, joten tuote on riittoisaa varsinkin, jos vuorottelee jonkin toisen tuotteen kanssa, kuten itse teen. En edes muista milloin olen tämän purkin ostanut. Niin hyvin se on riittänyt :)

Toinen kasvoilla käyttämäni kuorintasuosikki on Exuviancen Triple Microdermabrasion Face Polish.
Exuviancen tuotteet ovat ihan huippuja ja omasta kylppärinkaapistani löytyy monia juttuja heiltä, joista osan olen jo esitellyt blogissa ja osa on vielä esittelemättä. Exuviancet perustuvat yli 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön ja niitä voi ostaa ainoastaan valtuutetuilta ja koulutetuilta jälleenmyyjiltä.

Triple Microdermabrasion-kuorintavoidetta levitetään noin sentin pituinen pätkä kevyesti kostutetuille kasvoille ja hierotaan puolisen minuuttia joka puolelle kasvoja. Sitten annetaan tuotteen tehdä taikojaan parin minuutin ajan.
Paljon käytettyjen muovirakeiden sijaan tuote sisältää hoitoloissakin käytettäviä, puhtaita kristallikiteitä. Papaija-entsyymit ja glykolihappo yhdessä liuottavat ihon epäpuhtauksia sekä irrottavat kuolleita ihosoluja. Ihosolujen uusiutuminen stimuloituu sekä ihon oma uusiutuminen tehostuu. Iholla tuntuu usein pientä kihelmöintiä, mutta se lakkaa heti kasvopesun yhteydessä.

Ylellinen, hyvälle tuoksuva ja tehokas kuorinta, jota on ihana käyttää :)Kasvojen ihon lisäksi tietysti koko muukin kroppa kaipaa säännöllistä kuorintaa.

Jo vuosia omassa käytössäni olleet Yves Rocherin herkulliset, kuorivat suihkugeelit ovat toimineet moitteettomasti varsinkin yhdessä kuorintahanskojen kanssa. Kyseisiä suihkugeelejä on ollut käytössäni vaikka ja minkä tuoksuisia ja se niissä kivaa onkin, että koskaan ei tarvitse ostaa samaa tuotetta, kun valinnanvaraa on reilusti. Valinnanvaran lisäksi parasta on tietysti edullinen, alle kymmenen euron hinta, joten lompakkoon ei kovin suurta lovea näillä saa aikaiseksi. 

Tällä hetkellä käytössäni on sitruunaa ja basilikaa sisältävä suihkugeeli, jossa on käytetty kookospähkinän sekä aprikoosinkiven muruja. Suihkugeeli kuorii ihoa niin kevyesti, että sitä voisi periaatteessa käyttää päivittäin, mutta pari kertaa viikossa riittää kyllä hyvin omalle kropalleni :)


Näillä se tämä tyttö hoitaa kuorimispuolen. 
Onko teillä samoja suosikkeja tai mihin olette tykästyneet, jos ette näihin? :)


Yves Rocherin suihkugeelin ja Exuviancen kuorinnan olen saanut blogin kautta testiin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti