Vauva-lehden kanssa sohvannurkkaan.

En kaikista suunnitelmista huolimatta ole saanut aikaisemmin tilattua itselleni Vauva-lehteä *, joten ostelin kevään ajan irtonumeroita aina kun uusi kansi vilkkui hyllyssä. Nyt en enää malttanut olla tilaamatta törmättyäni tähän sopivan edulliseen tarjoukseen.

Kuuden kuukauden Vauva-lehdet saa tarjouksella hintaan 28,50e ja päälle voi valita tilaajalahjaksi Finlaysonin Tovi-hoitolaukun tai kaksi lisäkuukautta lehteä, jolloin saa yhteensä 8kk lehdet/ 8 numeroa. 

Suomessa myytävistä vauva/perhelehdistä pidän eniten Vauvasta sillä siinä on ollut parhaat jutut odotusaikaa ajatellen, mutta lukemista riittää myös vauvan saavuttua. On kiva lukea toisten kokemuksista sekä ajatuksista ja tietysti lehden kautta saa hyviä vinkkejä esim. hankintoja varten tai itse vauvan hoitoon liittyen. 

Tilaamaan pääset TÄSTÄ * :)


*) Postaus sisältää mainoslinkkejä.4 kommenttia:

 1. Ajattelin luettuani nopeasti otsikon, että sinut on ajettu nurkkaan, mutta tämä oli onneksi printtiversio ;)

  VastaaPoista
 2. Tuota lehteä on joskus aikanaan tullut itsekin luettua, hyvä lehti on ollut ja on varmasti vieläkin :) Mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen löytänyt monta kivaa juttua lehden sivuilta, vaikka toki kaikki ei liitykään aina omaan tilanteeseen :)

   Poista