Vaatetilaus - The Little White Company London.


Kerroin täällä, miten suloisia pikkuvaatteita löysin juhannusviikolla The White Companyn nettisivuilta. Ajattelin tässä välissä vilauttaa, mitä kaupasta lopulta kotiutin, ennen kuin heitän nämä pesukoneeseen. En ole muuten pessyt vielä yhtään vauvanvaatetta.. Se alkaa olla kohta ajankohtaista, jos meinaan ehtiä kaiken viimeisten viikkojen aikana :)The White Companysta tilaaminen oli todella helppoa ja vaivatonta. Mukavat alennukset toivat vähän helpotusta loppusummaan, mutta tähtäsin ostosteni kanssa 50 punnan rajan yli, jolloin lähetys oli ilmainen. Tein tilaukseni keskiviikkona ja maanantaina taisin sen hakea pakettiautomaatista. Välissä oli juhannus/viikonloppu, joten voi olla, että tilaus olisi tullut arkena vielä nopeammin. Pakettiautomaatin valitsin siitä syystä, ettei tarvinut odotella lähettiä kotona. Olisivat kyllä kantaneet paketin siis kotiinkin!

Paketin sisällöksi valitsin sukkahousuja lukuun ottamatta neutraaleja juttuja, mikäli masusta sattuu putkahtamaan sittenkin poika. Olen tässä vähän pohtinut miten paljon vaatteita joutuisin laittamaan myyntiin, jos tulokas ei olekaan tyttö. Niin tyttömäisiä vaatteita olen ostanut, että olisihan se helpotus, jos niitä pääsisi myös käyttämään :)

The White Companyn vaatteet ovat suurimmaksi osaksi sellaisia, että ne kyllä sujahtavat niin tytöille, kuin pojillekin, jos nyt ei ihan pelkkiä mekkoja klikkaa ostoskoriin. Kokoluokaltaan vaatteet olivat isompia, mitä ajattelin. Yöpuku on varmasti aika pian sopiva pikkukäärölle, mutta neule ja legginsit vasta vähän myöhemmin. Haalarin ajattelin ottaa mukaan synnärille, josko vaavi viihtyisi siinä automatkan. Nallekorvia on kasaantunut melkoinen pino - niitä tuntuu olevan kaikissa vauvanvaatteissa ja minä en tietenkään pysty niitä vastustamaan!

Pienen vaatteita on tullut hipelöityä moneen kertaan ja välillä täytyy ihan muuten vaan avata lipaston laatikko katsellakseen niitä suloisia juttuja. Nyt tosin yritän pitää vähän vaateostopaussia, koska niin paljon kaikkea ihan muuta on vielä hankintalistalla.


2 kommenttia:

  1. Niin söpöt sukkikset, pilvihousut ja nallekorvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän näitä voinut kauppaan jättää ;) Onneks hintahaarukka on tuolla vähän kovempi, niin ei tule kokoajan tilattua ;)

      Poista