Pionit ja kesähelteitä.

Täälläkin on viimein saatu, niin monessa blogissa näkyneet, pionit pöydälle. En raaskinut ostaa, joten odottelin, että oman pihan pensaat tuottavat kukkia maljakkoon. Jokakesäinen muutaman päivän silmänilo on aina odotettu juttu :)

Nyt on säidenkin puolesta hellitty pari päivää. Eilen kävin ensimmäistä kertaa mekko päällä kaupungilla ja tuli kieltämättä superkesäinen olo! Istuttiin ystin kanssa Torin terassilla (huom! ensimmäinen kesäsuunnitelma check!) ja rupateltiin vauva- ja valokuvausjuttuja. Terassi oli täynnä ja Punavuoressa se ihana, leppoisa tunnelma, mikä siellä aina on.
Maltoin olla menemättä Pinoon ja Zarroon, vaikka ikkunaherkut vetivät aikalailla puoleensa. Myöhemmin Stockalla en enää pystynyt vastustamaan paria vauvanvaatetta, joka on niin heikoin lenkki tällä hetkellä :)

Tänään tuntuu olevan vielä kuumempi päivä eikä yrityksistä huolimatta pystytty Vilman kanssa kovin kauan pihalla istuskelemaan. Osasyy hieman haperoon olotilaan on varmasti se, että kävin aamulla viimein sokerirasituskokeessa labrassa. Ensin koko koe meinasi jäädä väliin, kun en saanut sitä mahtumaan aikatauluihini eikä piikkikammoni yhtään auttanut asiassa. Myöhemmin sain neuvolassa eräältä neuvolantätiltä painavaa palautetta miksen ollut kokeeseen mennyt, joten selviteltiin hieman asiaa ja lopulta pääsin kokeeseen niin, että verikokeet otettiin sormenpäistä.
Koko koe meni tästä syystä ihanan helposti ja 2,5 tunnin istuskelukin hujahti nopeasti naistenlehtiä lueskellessa. Itse litku ei ollut ollenkaan niin pahaa, mitä odotin. Se maistui lähinnä lämpimältä vattumehulta, johon kokilla oli lirahtanut pari desiä liikaa sokeria.
Olo ei ollut mitenkään mainio, kun edes vettä ei saanut juoda. Mutta kova jano ja höpö olo olivat koko kokeen huonoimmat puolet, joten pienet oli vaivat. Kyllä maistui aamupala hyvältä, kun sen viimein sain kotona suuhuni :)


Seuraavaksi ajattelin vietellä muutaman tunnin tietokonehommissa ja sitten mies jo tuleekin kotiin töistä. Viikonlopulle on luvattu kivoja ilmoja, joten eiköhän me tehdä nyt se kesän ensimmäinen saarireissu tässä välissä. Viikonlopun toisena päivänä pitäisi raivata alakerran varasto kaikesta turhasta tavarasta. Nyt lomalla on ollut ihanasti aikaa järjestellä paikkoja ja olen nauttinut siitä, että turha roina lähtee kiertoon ja saadaan tilaa pikkupampulan tavaroille :)2 kommenttia:

  1. Pionit on kyllä niin ihania. Ostin viikko sitten neljällä eurolla kolmen oksan kimpun Prismasta ja kukat ovat edelleen kauniita. Melkein harmittaa jättää ne kotiin kun huomenna lähdemme reissuun ;) Mutta voi nuo pienet töppöset, niin suloiset!

    VastaaPoista
  2. Ne on sellasia ikisuosikkeja :) Vau, sä oot saanu tosi halvalla ja ilmeisen hyvänlaatuisiakin, kun kerran edelleen porskuttavat! Harmi, kun Prisma on vähän kaukana, mutta oon kuullut, että myös Lidlistä saa hyviä kukkia edullisesti, pioneista en tosin ole varma. Ihanaa reissua ja lomaa Linda <3 <3

    Anopin tekeleitä nuo töppöset :) Onneksi löytyy neulojia lähipiiristä!

    VastaaPoista