Hetki Porvoossa.Niin se vaan tuppaa menemään, että kerran kesässä on käytävä Porvoossa. Monesti nähty paikka, mutta aina yhtä kiva fiilis - varsinkin vanhan kaupungin puolella.

Menomatkalla poikettiin Lauran luona poimimassa muutama lastenvaate meidän tulokkaalle - kiitos vielä, oli ihana nähdä! 
Perillä Porvoossa herkuteltiin lounaalla (lohisoppaa, jossa ei oltu kerman kanssa säästelty :P) sekä kuljeskeltiin kaduilla ja poikettiin tietysti joka toisessa suloisessa putiikissa, kuten asiaan kuuluu. 

Yritettiin myös ottaa pari asukuvaa, jotta olisi edes jotain muistoja, miten olen raskausaikana pukeutunut. Miten vaivaannuttavaa seistä siinä ihmisten kuljeskellessa ohi huii.. ;)
Myös Brunbergille tehtiin perinteinen täsmäisku, mutta lähdettiin vain parin suklaapussin kanssa kotiin. Pusuja oli harvinaisen vähän tarjolla - just kun me oltais lastattu niitä takapenkki täyteen. Varmaan ihan hyvä, että kävi näin..

Muuta ei tullutkaan itselle hankittua sillä jostain syystä ostokset liittyvät nykyään aina vauvaan. Törmäsin haaveilemiini Papun Sade-legginseihin ja koska olivat -40% alessa, niin lähtivät mukaan odottelemaan Pullan kasvamista legginseihin sopiviin mittoihin.

Eräästä pikkuputiikista tarttui käteeni pienet enkelin siivet Pullan sängyn vierelle ja nappikaupasta hankin muutamia puisia nallenappeja tulevia neuletakkeja varten.
Muut kuvassa näkyvät vaatteet ovat Lauralta :)

Myös Porvoon lastenvaatekirpparille olisi ollut kova hinku, mutta valitettavasti paikka olikin kiinni :( Toisella kertaa sitten. Toivottavasti ennen ensi kesää kuitenkin pääsisin!Aivan superkiva sääkin ollut pari viimeistä päivää, joten ei mitään valittamista. Huomenna varmaan rauhoitutaan hetkeksi kotiin tekemään hommia ja siivoamaan kämppää tulevia babyshowereita ajatellen :)


10 kommenttia:

 1. Suosittelen seuraavalla kerralla käymään syömässä Zum Beispel ravintolassa. Todella kehuttu, erittäin hyvää ruokaa hyvällä hinnalla. Hesarissakin oli juttua. Löytyy ihan vanhan kaupungin kupeesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkistä! Näitä on niin kiva saada sillä tuntuu, että menemme aina samoihin paikkoihin. Toisaalta niin käy luultavasti siksi, että nälkä on aina ihan valtava, kun viimein Porvooseen päästään ja tartutaan ensimmäiseen ruoka-annokseen :D

   Poista
 2. Sama meillä, kerran kesässä Porvooseen :) Ihania shoppailuja pienelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Porvoo on sopivan lähellä ja sinne hurauttaa helposti :) Ihana paikka, hyvät muistot!

   Poista
 3. Porvoo on oma suosikkini! Vanhan kaupungin kaduilla on niin oma tunnelmansa. Kauniissa putiikeissa vierailu on kuin pieni seikkailu ja herkkuhetkiä löytyy kahviloista ja ravintoloista jokaiseen makuun. Porvooseen on kiva päästä, ainakin kerran kesässä. Tosin jouluinen Vanha Porvoo on myös ihastuttava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo ei taida pettää koskaan! Monesti olen ollut siellä sateellakin, mutta jännästi sama fiilis tulee aina <3 Tietty aurinkoisella kelillä on mukava istua penkille ja katsella ohi vilisevää väkeä.
   Jouluinen Porvoo olisi muuten ihan mahtava! Voi vitsit, ehtisköhän sitä ensi jouluna? :)

   Poista
 4. Ihania masukuvia. Koskas sulla olikaan laskettu aika? Mua kiinnostaa kovasti vastasyntyneen kuvaus (itselläni la on joulukuussa). Oletko miettinyt vielä kuvauksia?

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! LA on 3.9 eli lähenee, lähenee :)
   Meinaatkohan nyt kuvauksella oman vauvamme kuvaamista vai minua kuvaajana? Meillä on Niki varattuna kuvaamaan oma vauvamme. Itse olen juuri lopetellut kuvauskeikat ja aloitan joskus tammi-helmikuun paikkeilla, kun valo lisääntyy ja vauvan viekusta raaskii olla hetken pois. Voi olla, että venyy keväämmällekin.. Sen näkee sitten :)
   Onnellista odotuksen aikaa sinulle <3

   Poista
  2. Voi, sulla ei ole enää pitkä aika. Tarkoitin siis joo sekä että, sekä sinun vauvasi kuvauksia että omiani. Mutta hyvä tietää tuo, että et ole kuvausvalmiudessa joulukuussa. Otetaan harkintaan Niki täälläkin... on niin vaikeaa päättää kuvaajaa, mutta onneksi täällä päin on plajon hyviä vaihtoehtoja tarjolla.

   Mukavia viimeisiä odotusviikkoja :)

   Poista
  3. Ei ole pitkä aika ja alkaa hiljalleen tulla sellainen ajatus, että mitähän ehdin enää tässä välissä tehdä :D

   Niki on kyllä hyvä ja uskon, että kaikki toimii hänen kanssaan niin mallikkaasti, ettei tarvi stressailla. Lasku on kyllä kova, mutta josko olisi sen arvoista :) Muut kuvat kun voi sit yrittää itse otella..
   Varmaan muuten olisin jo vuoden lopulla kuvausvalmiudessa, mutta kuvaan vain luonnonvalolla ja yleensä jouluna on vielä liian pimeää. Riippuu myös tosi paljon kodista, että onko vaaleat pinnat, minne suuntaan ikkunat jne :) En lyö mitään lukkoon aikataulujen suhteen, mutta ainakin viime vuonna pidin taukoa juuri vuoden vaihteessa.

   Kiitos, kuin myös ihanaa odotuksen jatkoa <3

   Poista