Asuntomessut Vantaalla 2015.Miehen loman kunniaksi voimme tehdä tällä viikolla kaikkea mukavaa koneella istumisen ja kuvankäsittelyn vastapainoksi. Tänään ohjelmassa oli Vantaan asuntomessut, jonne oli tosi mukava suunnata muutaman asuntomessu-välivuoden jälkeen. Suurimman ryysiksen välttämiseksi ajateltiin poiketa alueella keskellä viikkoa eikä ihan ensimmäisinä messupäivinä, mutta siitäkin huolimatta ihmisiä tuntui olevan tosi paljon liikkeellä. Kyllä asuntoasiat ja sisustaminen vain vetävät puoleensa :)

Kauniita yksityiskohtia, erikoisia arkkitehtuurisia ratkaisuja, vähän bling-blingiä, puuta, marmorikuosia.. Kaikesta sellaisesta koostuivat nämä messut. Tällä kertaa en kokenut kuitenkaan vau-tunnetta yhdenkään asunnon kohdalla. Ehkä ihmismassat pilasivat liikaa näkymää ja jonossa kulkeminen tuskastutti - jostain sellaisesta oli varmasti kyse. Tottahan toki muuttaisin moneenkin taloon, jos minulle avaimet käteen annettaisi ;) Harvoin ne toisten tekemät ratkaisut kokonaisuudessaan ketään miellyttävätkään, sen sijaan yhdestä kohteesta ottaisin lattian, toisesta suuret ikkunat, kolmannesta kylpyhuoneen ja niin edelleen.

Mikäli suosikki pitää kaikesta huolimatta löytää, niin eniten tykkäsin Vivolan vaaleasta ilmeestä sillä oma silmäni pitää valosta, puusta ja harmoniasta. Siellä tuntui moni asia olevan kohdillaan mistä tärkein rauha ja seesteys.
Jos joskus omakotitaloon pääsemme muuttamaan, liittyy talohaaveeseen kuitenkin piha omenapuineen ja tarpeeksi pitkä hajurako naapuriin. Siinä mielessä asuntomessualueiden tiheä rakentaminen ei liiaksi houkuttele meitä puoleensa - eikä taida myöskään tuo kaiku kukkarossa kauheasti tilannetta auttaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti