Vita Liberata sprayrusketus.


Vielä vajaa pari viikkoa sitten täällä kirjoitteli perinteisen, kalpean suomalaisihon omaava valkoinen kanankoipi, mutta tällä hetkellä tilanne on onnekseni toisin!

Juuri ennen Kroatian matkaamme pääsin testaamaan ensimmäistä kertaa suihkurusketusta ja sekös vasta jännä kokemus olikin :)
Melkoisen kasan itseruskettavia tuotteita kokeilleena ja käyttäneenä suuntasin suihkun ja kokovartalokuorinnan jälkeen into piukeana kohti Espoon Leppävaarassa sijaitsevaa All Senses Kauneus- ja Wellnesskeskusta. Ovella minut vastaanotti hymyileväinen Ilse.
Ilse johdatti minut pieneen hoitolahuoneeseen, jossa riisuin vaatteet alushousuja lukuun ottamatta, asettelin suihkumyssyn päähäni ja levitin kehon kuiviin kohtiin suojaavaa kosteusvoidetta, jotta rusketus ei tarttuisi niihin liiaksi. Astuin tarrapohjalliset jalkapohjissani rusketustelttaan ja Ilse aloitti ruskettamisen.

Suihku tuntui kylmältä, mutta muuten olo oli ammattilaisen käsittelyssä turvallinen ja miellyttävä. Sain välillä ohjeita kääntyä eri suuntiin, jotta rusketus saatiin suihkutettua tasaisesti joka puolelle. Suihkutus oli ohi hujauksessa ja sitten vain katselin erivärisiä käsivarsiani ja hihkuin mielessäni miten paljon paremmalta ihoni näytti.

Viiden-kymmenen minuutin kuivattelun jälkeen puin löysät vaatteet varovasti päälleni. Rintaliivejä tai muita kiristäviä vaatekappaleita ei suihkutuksen jälkeen suositella, jotta väri ei hankautuisi pois. Oli ihan hyvä idea ottaa mies mukaan kuskiksi, jotta pääsin vain nopeasti pujahtamaan autoon :)


Kokeilemani Vita Liberata suihkurusketustuotteen pohjaraaka-aineena on aloevera, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 80% luomuraaka-aineita sisältävä rusketus antoi kauniin sävyn lisäksi siis myös kosteuttavaa hehkua ja hoitavuutta iholle. Rusketusvalikoimasta löytyy erilaisia sävyvaihtoehtoja erilaisille ihoille ja lopputulokseen vaikuttaa luonnollisesti ihon oman pigmentin lisäksi myös ihon ph sekä kotihoito.

Vita Liberata-rusketuksen luvataan kestävän noin 5-10 päivää, joten se on minusta juuri täydellinen valinta kesän alussa, ennen reissua tai juhlapäivään valmistautuessa.

Koska suihkurusketusväri sisältää ns. karttaväriä/opasväriä, niin iho näytti ensin todella tummalta. Seuraavana aamuna herätessäni näytin kylppärin peilistä melkein kahvipavulta :) Kävin nopeassa suihkussa, jonka ansiosta ylimääräinen pintaväri huuhtoutui pois ja alta paljastui hillitympi, kaunis, päivettynyt väri.

Alla olevat kuvat otimme hoitolassa heti rusketuksen jälkeen. Niistä saa hieman osviitta, miten mukavasti päivetys näkyi :)Kokonaisuutena suihkurusketus oli niin helppo ja miellyttävä kokemus, että ihmettelen, miksi en ole sitä ennen huomannut kokeilla. Ennen hoitoa piti nähdä vain se vaiva, että edellisenä päivänä teki kotona perusteellisen vartalon kuorinnan. Rusketushoitopäivänä ei saa enää käyttää kosteusvoidetta, jotta väri tarttuu varmasti iholle. Meikki ja deodorantti tulee myös pestä pois ja hiukset kannattaa pestä siinä samassa sillä suihkutuksen jälkeen täytyy olla ilman suihkua noin 7 tuntia. Sänkyyn laitoin suosiolla tummemmat lakanat valkoisten pellavalakanoiden sijaan ;)

Seuraavana päivänä käydään vesipesemässä opasväri pois  ja sitten onkin valmis valloittamaan maailman ruskettunut hehku ihollaan :)

Vita Liberata sprayrusketus kustantaa 39 euroa ja täältä löydät rusketuksia tekevät hoitolat ympäri Suomen.


Leppävaarassa sijaitseva All Senses tarjoaa sprayrusketuksen lisäksi toki muitakin ihania hemmotteluhoitoja- sekä palveluja todella laajasti. Hoitolassa voit nauttia niin peruskasvohoidoista, kuin erilaisista hieronnoista. All Senses-hoitolassa tehdään myös meikkauksia, ripsipidennyksiä ja sokerointeja. Aika ihanalta kuulostavat myös tulevan äidin hemmotteluhoidot, voi raukeus!

Kaikki hoidot löydät tästä linkistä!

All Senses
Kauneus- ja Wellnesskeskus
Leppävaarankatu 12 
Espoo


* Postaus on tehty yhteistyössä Vita Liberatan sekä All Senses-hoitolan kanssa. 
Suuret kiitokset Leenalle sekä Ilselle <3 *


Myöhemmin on vielä luvassa postaus, jossa kirjoittelen rusketuksen kestosta sekä esittelen maailman ihanimman itseruskettavan moussen 6 kommenttia:

 1. Mäkin kävin ennen ylppäreitä, oli kyllä positiivinen kokemus! Nyt olis hirveä hinku käydä myös ennen kesän muita juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen ylppäreitä olikin varmasti täydellinen ajankohta, kun on kaiken keskipisteenä :) Suihkutuksesta sai kyllä kivan pohjavärin, mitä oli sitten helppo jatkaa muilla tuotteilla. Nyt täällä taas sataa, joten eipä sitä rusketusta ainakaan taivaalta ole tulossa :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää rusketus! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa hemmottelua. En ole koskaan kokeillut suihkurusketusta. Olen luullut aina että se on kovin kallista. Mutta ei sentään =). PS: Blogissani olisi sinulle haaste jossa pääset penkomaan valokuviasi =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, varsinkin jos on joku juhlapäivä tai vastaava tulossa, toki muutenkin :) Kotituotteilla saa hyvin jatkettua siitä, milloin tuo suihkurusketus alkaa hiipua.
   Kiitos haasteesta! Hitsit, löytyyköhän mulla kuvia noista kaikista. Sulla oli niin kivat kuvat :)

   Poista