The Little White Company.


Onko ihanampaa puuhaa ennen vauvan syntymää, kuin vauvanvaatteiden ostaminen ja hipelöinti? Kuten aikaisemmin mainitsin, on minulla ollut melkoisia vaikeuksia pysyä poissa kaikkein pienimpien vaatteiden osastoilta. Aina kaupungilla ostoksia tehdessä on pakko käydä kurkkaamassa onko mitään uutta ja ihanaa ripustettu meidän tulevien äitihöperöiden houkutukseksi.

Lindexit, Kappahlit ja Hennesit oli nopeasti käyty läpi ja tällä hetkellä kaupat pullistelevat varsinkin kesävaatteita, joille minulla ei ole ollenkaan tarvetta. Odottelen loppukesää, jolloin oletan mallistojen viimeistään vaihtuvan paksumpiin materiaaleihin.
Huuto.net ja Tori ovat myös olleet kovassa käytössä ja olen ostanut näiden kanavien kautta vaikka mitä tarpeellista. Kun myyjä asuu suht lähellä omaa kotia, niin postikulujakaan ei tarvitse maksaa.

Lempikaupat lastenvaatteita ajatellen sijaitsevat kuitenkin Suomen rajojen ulkopuolella. Pari tilausta Britteihin on jo lähtenyt ja ajattelin muistutella meneillään olevista alennusmyynneistä. The White Company on varmasti monelle tuttu ainakin sisustustavaroiden puolesta, mutta puodissa myydään myös mitä ihanimpia lastenvaatteita. Hinnat ovat hieman meidän perusvaatekauppoja korkeammat, mutta nyt alen aikaan löysin sieltä muutaman kivan jutun halvemmalla. Ostoskoriin klikkasin mm. yöpuvun, oloasun/haalarin, legginsit, paidan ja söpöt sukkahousut. Yli 50 punnan ostoksiin ei lisätty postikuluja ja kun tullejakaan ei tarvitse maksaa, oli kiva shoppailla :) Pidän erityisesti The White Companyn hillityistä värisävyistä, runsaasta valkoisen värin määrästä ;) ja suloisista kuoseista!

Seuraava tarpeellinen ostos taitaa olla unipussi. Pitää vielä vähän perehtyä mikä olisi paras, onko malleissa eroa ja mistä sen tilaisi. Muuten alkaa pienen vaatekaappi olla kivalla mallilla ensimmäisten viikkojen varalle. Myöhemmin tulen varmasti kirjoittelemaan lisää lempivaatekaupoistani ja toki pikkuisen muistakin ostoksista :)7 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! En ole käynyt aikoihin blogissasi ja nyt huomaan sinun saavan beibin :). Ihan mahtava juttu, onnea tosi paljon.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele ja ihana, kun taas löysit tänne :) <3 Hyvää juhannusta!

   Poista
 2. Ihania nuo kollaasit vaatteet! Olisi mukava kuulla, jos löysit jonkin kivan unihaalarin ja esim. vaunuvalinnasta pikkuiselle yms. Hyvää loppuraskautta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Oli vähän valinnan vaikeuksia... ;) Minäpä kerron sitten, kun unihaalari löytyy ja vaunutkin on hankittu jo keväällä, mutta oottelevat vielä kokoamista. Meillä kun ei ole yhtään liikaa tuota tilaa :) Kiva, kun kirjottelit toiveita!

   Poista
 3. Moikka! Paljon paljon onnea vielä teidän tulevasta vauvelista! =) Suosittelen ehdottomasti unipussiksi swaddle up merkkiä. http://www.lovetodream.com/ Me ollaan käytetty tuota syntymästä lähtien ja mielestäni se rauhoittaa vauvaa ja vähentää käsien huitomista/levottomuutta. Käy kurkkaamassa! =) Tiedän niin tuon syyhyävän tunteen kaikkia vauvan vaatteita kohtaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja hirmusti myös tuosta unipussivinkistä! On ihana, kun saa näin blogin kautta näitä kokeneempien vinkkejä kaikista tarvittavista jutuista :) Mietin The White Companyn sivuja selaillessani, että kuuluiskohan käsien olla kuitenkin pussin sisällä, kun heidän pusseissaan ne taisi olla ulkona vapaana. Harkitsen siis vakavasti tuota Swaddle uppia!

   Poista
  2. Meillä oli esikoisen kohdalla tavallinen unipussi enkä siitä loppujen lopuksi tykännyt ja käyttö jäi olemattomaksi. Tuota swaddle uppia ollaan kyllä käytetty joka yö kuopuksen kanssa. Kohta tilaan taas suuremman koon. :)

   Poista