Lomalle lompsis.


Hellurei, täällä huutelee melkoisen onnellinen lomalainen! :)

Eilen tuntui lähestulkoon juhlalliselta, kun sain töistä kukkakimpun käteeni ja kävelin aurinkoiseen säähän tietäen, etten palaa työpaikalle yli vuoteen. Aivan uskomatonta!

Vaikka vauva-arkea ei välttämättä lomaksi voi kutsua, on ennen vauvan saapumista toivottavasti noin kolme kuukautta sitä ihka oikeaa loma-aikaa. Jonkin verran on pieniä kesäsuunnitelmia, niistä ehkä myöhemmin postailen, mutta lähinnä sellaisia "osta herneitä Kauppatorilta ja napostele niitä merimaisemaa ihaillen" tai "poikkea nyt viimeinkin sinne Espoon saariin, minne on pitänyt jo pari vuotta mennä". Rentoa tekemistä tiedossa siis..

Tällä hetkellä matkalaukku on melkein pakattu, probiootti- ja maitohappokuuri aloitettu hyvissä ajoin (saatu blogin kautta), lukemista haettu kirjastosta, suihkurusketus hankittu, työnnetty lisää tavaraa miehen matkalaukkuun (koska oma on jo täynnä), kiirehditty kelloa vastaan ja hetken päästä pitäisi olla pää tiukasti tyynyssä sillä aamulla lennämme Kroatiaan. Katsotaan, josko siellä olisi sen verran nettiä, että edes Instagramiin saisin terveisiä teille!

Tästä se alkaa - LOMA mitä on odotettu :)
6 kommenttia:

 1. Ooh ja me palasimme tänään Kroatiasta! Ihanaa lomaa, siellä oli lämmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Kroatia oli kaunis paikka :) Mahtaakohan sulla olla jo kuvia katseltavissa.. poikkean kylään :)

   Poista
 2. Ihanaa lomaa ja nauti tästä ennen kuin vauva syntyy. Elämä muuttuu sen jälkeen paljon, mutta onneksi vain rikkaampaan suuntaan. Ja niitä Espoon saaria suosittelen lämpimästä <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka! Varmasti muuttuu, mutta toivotaan, että pääsemme joskus reissuun jatkossakin :) Nyt on hyvää aikaa tutustua lähiympäristöön saarineen :)

   Poista
 3. Ihanaa lomanalkua! Jätin sulle haasteen omaan blogiin, tällainen pohdintapostaus JOS haluat osallistua. Ei paineita! :)
  http://konkistadori.blogspot.fi/2015/06/mita-olen-oppinut-elamasta-ja-itsesta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kuulostaa tosi mielenkiintoiselle haasteelle :)

   Poista