Kroatian jälkeen.


Niin nopeasti vierähti viikko Kroatiassa. Ennen matkaa vallinnut kiire vaihtui verkkaiseen lentokentällä odotteluun, paahtavan kuumaan aurinkoon, kirkkaan siniseen meriveteen sekä herkuista täpötäysiin vatsoihin.

Kroatiasta jäi hyvä mieli. Ilmapiiri oli ystävällinen ja kotoisa. Maisemat olivat upeat ja vesi todella niin kirkasta, kuin olin kuvitellutkin. Pieni jännitys raskaana reissuun lähdöstä väistyi nopeasti eikä masutilanne vaikuttanut muuhun, kuin hieman syömiseen ja siihen, että +30 asteen lämpötiloissa täytyi pitää enemmän varjopausseja. Itsehän tunsin itseni miltei kuninkaalliseksi, kun mies kantoi raskaat laukut puolestani ja piti huolen, että vaimo jaksaa. No kyllähän se vaimo jaksoi ja olisi jaksanut monen monta reissua, mutta kaukainen hotellisijaintimme hieman muutti alkuperäisiä reissusuunnitelmia.

Onneksi pääsimme näkemään asuinsaaremme, Bracin, kauniin ympäristön sekä haaveilemani Plitvicen kansallispuiston. Näillä eväillä ja muistoilla on hyvä alkaa rakentaa uusia reissusuunnitelmia. Kesä tulee menemään aikalailla Suomessa, mutta toivon, että viimeistään keväällä pääsisimme taas jonnekin. Matkakuume ei parane edes matkustamalla - pikemminkin päinvastoin siinä taitaa käydä. Oma näkemisen ja kokemisen kaipuu saa sentään tyydytystä uusiin paikkoihin tutustuessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti