Lauantaijätskillä.Saatiin mainio idea hoitaa Vilman iltapäivälenkki vähän toisenlaisissa maisemissa. Näitä kotikulmien katuja on tullut taitettua sen verran paljon, että toisinaan on kiva pakata koko konkkaronkka autoon ja huristaa jonnekin muualle.

Miehellä sattuu lisäksi olemaan krooninen jäätelöhimo (siis kuka meistä olikaan raskaana?!) ja mistään muualta ei saa niin hyvää jädeä, kuin Helsingin jäätelötehtaan kojulta. Sinne se oli jälleen lähdettävä. Kohta on varmaan kaikki maut maisteltu eikä ole edes kesäkuu. Vimputti oli aivan liekeissä päästessään haistelemaan rantatuoksuja ja miljoonien koirakavereiden terkkusia pylväistä ja penkin nurkilta. Ei ole muuten vähään aikaan sujunut lenkki noin vauhdikkaasti! Yleensä ei olla varmoja onko koko koira edes mukana, kun toinen laahustaa kymmenen metriä jäljessä.. Kuten kuvasta näkyy, niin tänään oli kieli pitkällä jo parinsadan metrin jälkeen :)
Helsingissä tulee joka kerta niin hyvä mieli pelkästä tunnelmasta. Vaikka oli vähän viileä tuuli, niin eihän tuota rantsua, Eiraa ja Kaivaria voita mikään. Höpöteltiin miehen kanssa, miten nopeasti niihin paikkoihin muutama vuosi sitten ihastui ja aina nousee hymy huulille, kun pääsee käymään.
Nyt on sauna kuumenemassa ja alakerrasta kuului kutsu lämpöisille voileiville, nam! Ihanaa iltaa pupsit ♥


8 kommenttia:

 1. Niin söpöjä kuvia..varsinkin tuo viimeinen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Viimeinkin saatiin edes pari kuvaa musta ja Vimpusta :) Täytyy kesemmällä jatkaa!

   Poista
 2. Voi mikä ihana hyvänmielen postaus, varsinkin viimeinen lause! :) <3 Näiden kuvien myötä aloin odottaa paluutani Helsinkiin vieläkin enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Voi että sulla tulee niin ihana kesä! :)) Helsinkin on kyllä <3

   Poista
 3. Voi että, sun blogi oli ihan uusi tuttavuus minulle ja harmi, etten ollut tajunnut aiemmin kuka olet, sillä tunnen pariskunnan joka on sinun fb-sivujen cover-kuvassa. Pieni on maailma! Olisinpa tajunnut tämän yhteyden ennen kuin nähtiin! Ihania kuvia ja ihastuttava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Maailma on tosiaan pieni! Just eilen ostin yhden vauvanvaatteen nettikirpparilta ja myyjällä oli sama juttu, että tuntee samaisen pariskunnan :)) Nyt alkoi ihan kiinnostaa mitä kautta te tunnette :) <3
   Toivottavasti törmätään vielä jossain yhteydessä niin päästään jutusteleen paremmin! Aurinkoista päivää <3

   Poista