Kookosvesijauhe - Coco Hydro Sport.

Täällä kun tykätään litkiä tuota kookosvettä, käy se jossain vaiheessa liikaa kukkaron päälle, jos aina ostaa uuden pullon. Coco Hydro Sportia suositeltiin minulle ihka ensimmäisen kerran viime kesänä jossakin Porin terveyskaupassa ja innostuin siitä samantein. Tämä purkki pitää sisällään kuivattua kookosvettä, jolloin nesteeseen sekoitettuna siitä saa noin 30 annosta juomaa ja näin lompakko kuin ympäristö kiittää - todella kätevää!

Jauhe sekoittuu mihin tahansa nesteeseen, niin kylmään, kuin kuumaan, joten sitä voi käyttää esimerkiksi smoothien seassa, välipalapatukoiden teossa tai sitten voit sekoittaa siitä ihanan raikasta janojuomaa kesäpäivään. Parasta kookosvesi on treenin jälkeen (raskaana ihan vaan pitkien kävelyjen päälle) sillä siihen on lisätty myös balilaista merisuolaa vastaamaan nestehukan muodostamaan tarpeeseen. Coco Hydro Sportista saat luonnollisesti sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia sekä kaliumia ja se tukee elimistön toimintaa antaen kuona-aineille kyytiä.

Meillä mies hörppii tätä mielellään pyöräillessään töihin ja minä sitten vähän siellä täällä joka välissä :)


Originaalin lisäksi jauhetta saa myös maustettuna, kuten ananaksen, granaattiomenan ja sitruuna-limen makuisena. Tänä kesänä täytyy ehdottomasti maistaa niitäkin. Kantsii kokeilla :)
8 kommenttia:

 1. Oi, tämä kuulostaa kookosfanille jo liian hyvältä! :D Pakko saada, kiitos vinkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sithän tää on kuin tehty sulle! :D Kerro, jos päädyt makuvaihtoehtoon, et millasta on :)

   Poista
 2. Hei mahtavaa, kiitos tästä vinkistä <3

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos kommentistasi blogiini, täältäpä löytyi viehättävä blogi.

  Oli kiva kuulla että muilla reissu on onnistunut ja varmasti tulee olemaan ikimuistoinen juttu jota ei kannata jättää tekemättä. :) Kiinnostaisi myös kuulla, että mitä juttuja niistä hedelmäfarmeista on ollut? Jotain minäkin olen joskus kuullut, että ei ainakaan mitään helppoa duunia ole..

  Ja hei, tuo Coco Hydro Sport on yksi omista ehdottomista kesäsuosikeistani lenkkien ja treenien jälkeen, tuo purnukka on tosi riittoisa ja itse tykkään kyllä eniten tuosta originalista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minna! Ihan varmasti kannattaa lähteä! Mä kävin juuri kirjoittamassa sulle kommentin sun oman blogin puolelle, niin en tähän nyt enää vastaa samoja juttuja :) Helppoa ja kepeää duunia se ei varmasti noissa lämpöasteissa ole!

   Kiva kuulla, että tykkäät myös kookosvesijauheesta! Pakko kokeilla joku kerta maustettuakin, vaikka useinhan se on niin, etät original on kuitenkin se paras.

   Poista
 4. Mulla oli tätä synnärillä energiajuomana. Suosittelen :)

  VastaaPoista