Kesän ostoslistaa.

Ihanaa! Ei edes kesäkuu ehtinyt vaihtua, kun yksi kohta kesän ostoslistaltani on jo raksittu - nimittäin valkoinen mekko ripauksella pitsiä!
Booztiltatulee tilattua aika paljon kaikenlaista omaan vaatekaappiin sillä sieltä löytyy yleensä Zalandon lisäksi ne parhaimmat ja kauneimmat jutut.

Nyt kasvavan masun kanssa on tietysti vähän mutkikkaampaa shoppailla ja monet arvostavat sitä, jos onnistuvat elämään mahdollisimman pitkälle vanhan vaatekaapin antimien avulla.
Omalla kohdallani arvasin, että raskausaikana pukeutumisesta tulee hyvin pian ongelma sillä paidanhelmat ovat jo muutenkin siinä rajoilla ja kasvava kumpu nostaa ne nopeasti liian korkealle.

Tässä kevään aikana olen ostanut muutaman mekon, joiden käyttömahdollisuuksista raskauden jälkeen ei ole mitään tietoa, mutta itselläni toimii paremmin tämä stressittömyys tässä vaiheessa. En todellakaan halua itkeä vaatekaapin edessä kesällä sitä, ettei mikään mahdu päälle tai näytä kivalta :) Vaatteita voi onneksi aina myydä, jos niille ei ole käyttöä myöhemmin. Aion ottaa makkarankuorimekoista tänä kesänä kaiken hyödyn irti!

Uusi valkoinen mekkoni sen sijaan käy sekä masun kanssa että ilman. Mekko on hieman reilua kokoa tuosta keskivartalon kohdalta, joten se sai heti kaverikseen ruskean punosvyön. Odotan malttamattomana milloin pääsen sitä ensi kerran käyttämään - ehkäpä jo parin viikon päästä reissussa mikäli lämpölukemat ovat kohdillaan :)


Sam Edelmanin klassisen kauniit ballerinatkiinnittivät heti huomioni. Mustan ja nuden yhdistelmä rusetilla ja tikkauksilla kruunattuna tekee näistä popoista täydelliset! Harmikseni ne olivat kuitenkin piirun verran pienet enkä tietenkään onnistunut enää saamaan isompaa kokoa sillä koko kenkä on booztilta loppu :( Mustassa värissä näitä on edelleen saatavilla ja toki Suomen rajojen ulkopuolelta näitä vaaleitakin löytyy.

Malene Birger puolestaan kuuluu ikisuosikkeihini, jonka laukkujen perään olen haikaillut jo pitkään. Latten värinen pussukka toimii isossa laukussa järjestelijänä, jonka avulla pienet tavarat avaimineen ja huulikiiltoineen on helpompi löytää.

Mitä muuta kuuluu kesän ostoslistalleni? Ensimmäisenä tulee mieleen se täydellinen korikassi! Kassi saisi olla sopivan kokoinen (ei siis sellainen, mihin mahtuu koko omaisuus) ja upeaa olisi myös, jos sen saisi jotenkin suljettua (jottei houkuttelisi pitkäkyntisiä), mutta toisaalta joku iso sisäpussukkakin ajaisi asian. Kaunis vaalea väri ja pelkistetty ulkoasu kuuluvat myös täydellisen kesäkassin ominaisuuksiin.

Saapa nähdä miten vuosia kestänyt maksimekon metsästys tänä kesänä päättyy. Vielä en ole koskaan löytänyt tarpeeksi pitkää mekkoa ja teettäminen tuntuu tällä hetkellä yksinkertaisimmalta vaihtoehdolta. Mikäli löydän jostain kaavat, voisin tietysti koittaa itse tehdä, mutta onnistumisesta ei ole mitään takuita.. Ison masun kanssa maksimekko olisi loppukesästä luultavasti täydellinen asuste!

Postaus sisältää mainoslinkkejä8 kommenttia:

 1. Nuo nudet ballerinat ovat kertakaikkisen upeat! *tahtoo myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Harmittaa vähän, mutta onneksi ne on _vaan_ kengät :D Eiköhän Pretty ballerinasilta taas jotkut kivat löydy täksikin kesäksi..

   Poista
 2. Eikä, aivan ihania juttuja kaikki! Ballerinat ottaisin heti, harmi ettei niitä enää ollutkaan. Mekkokin näyttää söpöltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :D Kaikki on ihania ja mekko on just sellanen säädyllinen (ei näy läpi ja tarpeeksi pituutta), mutta kepeä kesän meininkeihin <3 Ihanaa kesän odotusta Linda <3

   Poista
 3. Hei! Tämä kysymys ei nyt liity tähän postaukseen, mutta oletko opiskellut missä valokuvausta, vai oletko ns. "itseoppinut"? Sinulla on hurjan kauniita kuvia! Käytätkö kuvissa manuaaliasetuksia, vai kuvatko automaattiasetuksilla? Itse olen vasta aloittelemassa valokuvausharrastusta ja kuvaan aika pitkälle automaattiasetuksilla. Kiva olisi oppia enemmänkin, mutta jotenkin aukot, valkotasapainot, valotukset jne. saavat mun pään ihan sekasisin :D

  Ihanaa odotuksen aikaa sinulle ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kohteliaisuudesta <3 Olen pääasiassa itse oppinut. Kävin yhden talven Hyvinkään taidekoulun iltalinjalla valokuvausta (2xvkossa), mutta siellä käytiin pääasiassa salamajuttuja ja sen semmosta. Itse kun opiskelee, niin voi keskittyä just siihen, mihin haluaa ja mikä tuntuu oikeimmalta :) Onhan se lukemattoman määrän tunteja ottanut ja tavallaan joka päivä läsnä, kun kulkee kaupungilla niin miettii kuvauspaikkoja tai kun nakkailee pinterest-kuvia kansioihin, niin suuri osa niistä liittyy valokuvaukseen. Myös Facebookin uutisvirta on pääasiassa valokuvaukseen liittyviä juttuja eikä kavereiden päivityksiä ;) Säännöllisen epäsäännöllisesti tulee tuijotettua youtube-videoita tai mitä nyt milloinkin löytää. Eniten kuitenkin oppii kuvatessa.

   Käytän manuaaliasetuksia. Se on hyvin yksinkertaista, kun sen hoksaa, joten kokeile ihmeessä. Jos kamera päättää kaiken puolestasi, niin eihän kuvista voi sillon tulla sellaisia, mitä niistä haluat :) Mut hei, ei täälläkään mitään taikureita olla enkä ole mitenkään nopea kuvaaja, jos sellaisella asialla voi jotenkin taitoa mitata. Kyllä moni asia jää Photoshopissa korjattavaksi, kuten esim. valkotasapaino, joka mulla kyllä on kokoajan automaatilla. Kannattaa siirtyä siitä kokoautomaatista ainakin niihin osa-automaatteihin eli opettelemaan joko aukkoa tai suljinaikaa, kunnes ymmärtää mistä on kysymys ja voi laajentaa täysmanuaalipuolelle!

   Mulla on tuolla yläpalkissa "Camera" - kohta, josta näkyy kaikki käytössä olevat linssit ja kamera on siis Canonin 5D Mark III. Tsemppiä opiskeluihin ja ihanaa kesää <3

   Poista
 4. Hei! Vielä olisin kysynyt, että mikä kameran runko sinulla on tällä hetkellä käytössä? Ja minkälaisia objektiiveja?

  VastaaPoista
 5. Oi mikä ihana kesäsetti :) Voisin mieluusti kotiuttaa kaikki nuo omaan kaappiin, sellaisessa rantapallon jälkeisessä koossa. Odotusajan garderobi on tosiaan melkoinen palapeli, kokoilin omani yhdistelemällä odottajille tarkoitettuja vaatteita ja ns. normaalivaatteita - monet väljät silkkipaidat solahtavat päälle vieläkin, kun taas tavalliset trikoot alkoivat käymään lyhyeksi juuri noilla sinun viikoillasi. Maksimekko on hakusessa myös täällä, enpä tiedä auttaako masu etsintää vai vaikeuttaa sitä entisestään. Nyt ongelmana ei pitäisi olla liian väljä vyötärölinja. Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista