Pääsiäinen lopuillaan.


Miten on mennyt pääsiäinen siellä suunnalla? :)
Täällä on nautittu vapaapäivistä jo viime viikon alkupuolelta saakka ja vuosien tauon jälkeen olin itse pääsiäisenäkin pari päivää vapaalla. Töissä oli lähestulkoon kilpailu siitä, kuka saa pyhärahat, joten teimme kompromissin ja jaoimme pyhät puoliksi. Sopi mulle!

Viikonlopun alkupuolella ajeltiin Hämeeseen sukulaisille (kätevää, kun pääsee valmiiseen ruokapöytään :P) herkuttelemaan ja moikkaamaan muuten vaan. Vilma pääsi haistelemaan maalaistuoksuja ja me löhöttiin miehen kanssa jalat pöydällä suklaakupin vierellä.

Vapaapäivien ainoa huono uutinen oli se, ettemme taaskaan saaneet hakemaamme asuntoa. Itse en pystyisi muuttamaan mihinkään, missä ei ole oikeaa tunnelmaa eikä sydän hypi tuhatta ja sataa nurkkia kierrellessä, joten on pahuksen tympeää ihastua kerta kerran jälkeen ihanaan asuntoon, sisustaa sitä mielessään, laitella yrttiruukkuja ikkunalaudalle ja kakluuniin tulia ja sitten kuulla, ettei siitä tulekaan meidän kotia. Sitä se asunnon etsiminen vain taitaa olla. Toivotaan, että onnistaisi pian!


Tämmöisiä uutisia tänne suunnalle näin pääsiäisen viimeisenä päivänä. Töihin lähtö koittaa pian, mutta onni on auto ja 25 minuutin työmatka, parasta!

ps. kuvassa näkyvä kummitytsykin toivottaa aurinkoa maanantaihin! :)4 kommenttia:

 1. Ihana kuva! :) Voi kökkö tuon asunnon kanssa, ymmärrän kyllä tuskasi... Mutta eiköhän se oikea asunto sieltä vielä löydy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo söpö tyttö ja oli löytänyt kielen, kuten näkyy ;)
   Niinpä, vähän kökköä kyllä ollut, mutta kevein mielin eteenpäin. Eihän sille sitten mitään mahda, jos ei tule hyvää vastaan eikä saada haluamaamme. Ihan ok täällä nykyisessäkin on, mutta veri vetäis kaupungille :)

   Poista
 2. Kyllä se täydellinen koti vielä löytyy <3! ...josko kolmas kerta toden sanoisi ;)!
  Jaksuhalituksia kummitytsyltä :) <3!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskotaan ja toivotaan <3 Kolmas on pakko olla THE koti ja just meille! Ootellaan millon natsais :) Kippistellään ny teillä kuitenki eka, ehkä :)) <3
   Näytän Silkkikselle kieltä :P

   Poista