Espadrillet.

Kevät on ihan parasta kenkienostoaikaa. Kun ilmat lämpenee, niin myös kengät kevenee ja kaunistuu. Pitkävartiset nahkasaappaat voi heittää talviteloille ja katse suuntautuu ballerinoihin sekä tennareihin.

Aikaisemmin en ole onnistunut löytämään omalle jalalleni sopivia Espadrilloksia, mutta tällä kertaa kenkäonni potkaisi iloisesti! Booztinnettikaupassa silmiini osuivat  Billi Bi:n mattamustatkenkulit ja yhdessä silmänräpäyksessä ne oli jo klikattu ostoskoriin. 

Olen huomannut Espadrillosten olevan yleensä aika pientä kokoa, joten tilasin varmuudeksi kaksi suurinta kokoa kotiin ja otin lopulta numeroa isommat kengät, mitä tavallisesti, eli 42. 
Ulkoisesti 41 ja 42 näyttivät onnekseni ihan samankokoisilta, vaikka usein 42 koon kengät näyttävät aivan kamalilta suksilta :) Kengät vaikuttavat kaikinpuolin laadukkailta ja mukavilta. Nahka varmasti muotoutuu hieman jalan mukaan, mikä tekee popoista entistä mukavammat. Siinähän käy usein niin, kun löytää jotain mukavaa, että silmä alkaa vilkuilla samoja kenkiä tai mekkoja eri väreissä. Niinpä matkalla ovat vielä ruskeat yksilöt ja harkinnassa olivat myös käärmeennahkakuvioiset. Joskin jälkimmäisistä pääsi oma kokoni loppumaan, mikä on ehkä ihan hyvä niin jää budjettia vielä jollekin toisellekin mallille ;)

1. B&W 2. Snake 3. Taupe
 4. B&W 5. Navy 6. Nude
7. Gold 8. Lace 9. Kangas


Postaus sisältää mainoslinkkejä


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samaa mieltä :)) Taidan pitää nuo Taupetkin :)

   Poista
 2. Mikähän siinä muuten onkin, että espadrillokset tosiaan usein ovat pientä kokoa? Olen huomannut ihan saman. Nämä ovat tosi sievät!

  VastaaPoista
 3. ...edellisen kommentin jätti siis Hertta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ihan totta! Onko se malli ja kenkien kursiminen kasaan sitten sen sorttista, että tulee hieman pienempiä kenkiä? Onneksi kokohaitari riitti vielä eikä kengät näytä suurilta ;)

   Poista