Kroppa ja mieli kuntoon Yoogaialla.


Oletteko jo kuulleet Yoogaiasta? Palvelusta, jonka avulla kotijumpasta tulee moninkerroin mukavampaa!

Osallistuin Buzzadorin kautta kamppikseen, jossa pääsin kokeilemaan Yoogaiaa kotona ja jo muutaman kerran jälkeen olen aivan myyty! Onhan se ollut tiedossa, että venyttely ja kehonhuolto saattaisivat toimia tähänkin kroppaan. Samalla myös mieli rentoutuu ja ajatukset siirtyvät kaikesta turhanpäiväisestä tähän hetkeen.
En ole myöskään missään määrin ryhmäliikuntatunti-ihminen, joten tuskin olisin koskaan lähtenyt kuntokeskukseen joogan tai pilateksen perässä.


Tähän mennessä olen kokeillut TÄTÄ joogaa, TÄTÄ hathajoogaa sekä TÄTÄ taukojoogaa.
Ensimmäinen treeni sai todella hien pintaan sillä venyttely on minulle täyttä työtä. En myöskään meinaa pysyä kovin hyvin tasapainossa enkä kyllä kaikissa "asennoissa" niin pitkään, kuin ohjaaja. Joka tapauksessa selän hyvinvointiin keskittyvä tunti oli aivan kymppi ja suosittelin sitä samantien miehelle, joka myös kärsii selän kolotuksista. Olo oli todella vetreä ja rentoutunut tunnin jälkeen :)

Hatha-joogatunti oli selvästi suunnattu aloittelijoille ja tunnin vetäjä mainitsi heti alussa, että se sopii vanhemmille sekä vasta-alkajille. Tykkäsin kovasti myös tästä tunnista ja onnistuin hieman paremmin toteuttamaan liikkeitä sillä osa niistä oli jo tuttuja eivätkä ne olleet ihan niin vaikeita.

Lyhyt 16 minuutin taukojooga oli omiaan tiukan aikataulun keskellä, kun aikaa ei ollut tuntia, mutta jotain halusin kuitenkin tehdä. Näitä lyhyempiä tallenteita löytyy runsaasti, joten suosittelen sellaista, jos tunti tuntuu liian pitkältä ajalta.

Seuraavaksi aion kokeilla SELKÄtuntia ja PILATESTA.
Tuntivalikoima on todella runsas ja monipuolinen ja seasta löytyy niin suomenkielisiä, kuin englanninkielisiä tunteja. Tunneille pääsee osallistumaan joko livenä tai sitten katselemalla aikaisemmin nauhoitettuja tallenteita.


Mikäli innostuit kokeilemaan Yoogaiaa, on minulla ilo jakaa teille kaikille koodi, jolla pääsette kokeilemaan palvelua ilmaiseksi kaksi viikkoa, jipii! 

YOOGAIATRIAL2015

Koodi on voimassa 1.4.15 saakka, joten muistathan käyttää sen sitä ennen.Yoogaia valittiin yleisöäänestyksellä vuoden liikuntatuotteeksi 2014! En yhtään ihmettele :)

Rentouttavia hetkiä palvelun parissa!


ps. Mikäli haluat liittyä Buzzadoriksi ja päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita sekä palveluja, klikkaa tästä. Oma nimimerkkini palvelussa on dearmomentsandme. 
14 kommenttia:

 1. Minua harmitti, kun en ehtinyt ajoissa ilmoittautua tähän kampanjaan, mutta kiitos koodista! Varmasti käyn kokeilemassa. Erityisesti barre ja pilates tunnit kiinnostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku! No, onneksi saat lohdutukseksi edes tuon pari viikkoa kokeiluaikaa :) Ehkä sitten innostut tilaamaan jatkoa :)

   Poista
 2. Tää on kyllä ihan mielettömän kiva kampanja ollut!! Mä olen ensimmäistä kertaa varmaan ikinä kiinnostunut liikkuvuutta edistävästä liikunnasta ;) Ainahan sen on tiennyt että hyvää tekisi jne... mutta teot on sitten jäänyt toteutumatta ;) Nyt sitten tunteja on kertynyt jo parissa viikossa reilu kymmenen. Ärsyttää kun on niin monta tuntia vielä kokeilematta, haluaisin äkkiä kokeilla kaikkia :D Toivottavasti innostus säilyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ja tosi mukavaa, että ehtii kunnolla kokeilla (ei mitään viikon kokeiluaikaa..) niin pääsee jyvälle eri tunneista. Tähän asti kaikki on ollut rentouttavia ja vetreyttäviä. Mieskin oli ihan intona kokeiltuaan jotain venyttelyä :)
   On se kyllä kumma, miten ne teot jää toteuttamatta, vaikka tietää, miten hyvää se tekisi ;)
   Toivottavasti olet ehtinyt koklaan vielä moooonta erilaista tuntia!

   Poista
 3. Pakko kyllä nyt vihdoin hyödyntää toi ilmainen kokeilu, kehonhuolto tekisi hyvää :) Olen maailman laiskin venyttelyssä jne, joten ehkä tällainen ohjattu "tunti" olisi mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta tuo "laiskin venyttelyssä"! Mutta miten hyvää se lopulta tekee, kun saa itsestään sen verran irti ;)

   Poista
 4. Voi tämä kuulostaa hyvältä! Vuorotyö ja yrittäjyys pitävät aikataulun kiireisenä ja pois kuntosalilta, joten tätä on pakko kokeilla. Kiitos koodista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Yoogaia on muuten nimenomaan hyvä myös vuorotyöläiselle ja muuten kiireiselle. Ei matkoja salille, vain jumppamatto lattialle ja tunti on siinä :) Toivottavasti olet nauttinut!

   Poista
 5. Kiitos koodista, vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja etenkin juuri sellaiselta palvelulta jota tarvitsen tähän kovan salitreenin uuvuttamaan kroppaan ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuulostaa ihan sun jutulta :) <3 Toivottavasti olet päässyt kokeilemaan ja saanut rentouduttua!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Varsinkin vapaapäivinä tykkään aloittaa päivän jollain mukavalla tunnilla :)

   Poista
 7. Aion kokeilla, kiitos koodista! Tuo Vimpulan joogailu kyllä huvittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toivottavasti sieltä on löytynyt kokeilemisen arvoisia tunteja :) Vilma on ihana, kun se haluaa aina osallistua kaikkeen. Se on mestari varsinkin rentoutumisessa :D

   Poista