Uusi vuosi ja pala edellistä.


Hyvää uutta vuotta 2015!

Joulu se mennä hujahti ihan yhtä nopeasti, kuin saapuikin. Toivottavasti kaikilla oli lämmin ja tunnelmallinen jouluaatto <3 Me huristeltiin pariksi yöksi isälle ja käytiin siinä samalla muutakin perhettä läpi. Kaikki toteutui, mitä pyhiltä odotettiin ja voidaan sanoa, että joulu oli kaikinpuolin mukava ja rentouttava :)
Vaikka kuvissa näkyy joulukoristeita, kuusi ja lahjoja, on ajatukset jo selkeästi keväässä. Heti kun tammikuu vaihtui, ei välttynyt ajatukselta, että kevät ja kesä on täällä niin nopeasti. Tuntuu, että vuodet vaihtuvat kokoajan nopeammin, ihan huisia! Siis vasta laitettiin talvitakit eteisen naulakkoon ja kohta niitä saa roudata takaisin varastoon..Uudenvuodenaattokin hujahti nopeasti sillä vietin sen ensimmäistä kertaa elämässäni töissä. Samalla se oli viimeinen työvuoroni kyseisessä työpaikassa. Jos siis joulu meni nopeasti, niin kyllä kysyisin myös itseltäni mihin hävisi viisi vuotta?? Hämmentävää, että meidän Australian-reissustakin on jo niin kauan :)

Haikeana pakkasin tavaroitani rakettien paukkuessa. Kävin katselemassa hetken aikaa taivaalle ja toivoin, että vuodesta 2015 tulisi moninverroin parempi, kuin edeltäjänsä. Kovin paljon siihen ei tarvita. Vaikka toki jokaiseen vuoteen mahtuu aina paljon hyvääkin <3Koska aina kannattaa pitäytyä mielummin positiivissa asioissa, muistelin mitä kaikkea kivaa 2014 toi minulle. Nopealla pohtimisella tuli mieleeni ainakin Vilman urhea selviytyminen isosta leikkauksesta, matka Italiaan/Cinque Terreen (josta olin haaveillut ties miten pitkään..), unelmakameran hankinta, uskomattoman ihania kuvauskeikkoja, edesmenneen papan työpaikalla käyminen (vaikkakaan ei enää ollut toiminnassa), ihanat syntymäpäivät ja talo täynnä ystäviä, Tammisaaren telttareissu, kummiksi ryhtyminen, parin vanhan ystävän tapaaminen vuosien tauon jälkeen, upea hääpäivä elokuussa, kaikki kivat yhteistyöjutut blogin kautta....Onhan näitä!

Näin vuoden alussa on mahtavaa aloittaa puhtaalta pöydältä ja todeta, että tänä vuonna on jälleen ihan mikä tahansa mahdollista! :)6 kommenttia:

 1. Minulla on ihan samanlaisia ajatuksia vuodenvaihteesta. Eräs pitkään odotettu asia toivottavasti toteutuu vuonna 2015... toivotan siis meille menestyksekästä tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kuulla <3 Kaikkea hyvää sinulle ja tälle vuodelle <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia jälleen kerran. Nautin aina yhtä paljon kuviesi katselemisesta. Parhaita on tietty kuvat Vilmasta =D. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja läheisillesi. Tuokoon se tullessaan hyviä hetkiä, jännittäviä seikkailuja ja monia onnen tunteita <3! PS: Italian opiskelu on jo täydessä vauhdissa =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka <3 Aina, kun latailen Vilman kuvia, tulet mieleen ;)
   Toivotaan tästä vuodesta meille monella tavalla menestyksekästä ja onnellista <3 Mahtavaa kuulla, että italian kanssa on lähtenyt kivasti käyntiin :) Minäpä tästä meenkin opettelemaan tämän päivän enkun annokseni.

   Poista
 3. Onnellista uutta vuotta! Olenkin ollut vaistoavinani, että tähän vuoteen on mahtunut ikäviäkin asioita - toivotaan, että uusi vuosi tuo ihan uusia tuulia mukanaan.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rivien välistä varmasti näkyi, mutta niinhän se on, ettei koko vuosi voi olla pelkkää hattaraa :) Ihanaa tätä vuotta meille molemmille <3

   Poista