Memento vivere.

Meillä on aina elokuussa miehen kanssa hääpäivä. Ja nyt on joulukuu, tiedän!

Aika vähän lipsahti, mutta parempi, kuin ei milloinkaan. Elokuussa taisin nimittäin kirjoitella, että näytän teille mitä sain mieheltäni hääpäivälahjaksi. Ja tässä se ihanuuskoru nyt sitten tulee!Jos olet kiinnostunut, miten meidän nahkahääpäivämme sujui, voi postauksen lukea täältä.

Joka tapauksessa hääpäivän kulku oli itselleni yllätys ja samoin myös tuo lahjaosuus. Sain nimittäin "raaputtaa" hääpäiväarvasta niin illan kulun, kuin hääpäivälahjanikin.

Efva Attlingin liikkeeseen astuessa meinasi tulla melkoisia päätösvaikeuksia. Eräs koru oli ollut kuitenkin jo pitkään mielessäni, sillä siinä on juuri sellainen teksti, joka merkkaa minulle paljon. Korun nähdessäni tiesin heti, että tämä lähtee meidän mukaan :)

Memento Vivere - Remember to live - Muista elää. 

In these times of always being online and available, stop, pause and remember to enjoy life in every day moments. We only have one life and it’s happening right now.

Korusta tuli heittämällä yksi rakkaimmista, mitä omistan. 
Siihen liittyy paljon hyviä muistoja ja hieno sanoma!
3 kommenttia:

 1. Onko Efva Attlingilla oma liike Helsingissä? Olen katsellut yhtä kanunista Efvan korua Stockan nettikaupassa ja olisi mukavaa nähdä koru livenä ennen ostamista ja kysyä korusta hieman lisää. Ja mikä olisikaan parempi paikka kuin merkin oma liike. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, Mikonkatu 3 :) Kannattaa poiketa!

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta! :) Täytyy käydä siellä ennen joulua, jos vaikka ostaisin sen kaulakorun itselleni joululahjaksi.

   Poista