Joululoma.


Ihanaa! Aamulla sain työputken päätökseen ja näen ensimmäistä kertaa valoa sitten viime torstain! Ulkonahan paistaa ihan rehellinen aurinko, miten hämmentävää :)

Katselen tästä sohvalta, miten lehtikaalit porskuttavat edelleen puutarhan puolella. Ehkä osa on jo vähän nuupallaan, mutta sitkeä on kaveri noin pääosin. Voisin sanoa, että erinomainen sato tänä vuonna ja halvaksi tuli. Olen pakastanut jo syksyllä jonkin verran lehtikaalia pakkaseen ja sieltä on tosi kätevää ottaa sopiva annos smoothien joukkoon. Jäätynyt lehtikaali murenee ihan pieneksi, joten sitä voi ripotella mihin vaan. Tuli vaan mieleen näin liittymättä mihinkään sen kummemmin. 


Koska olen ollut viimeajat töiden parissa, on joulun valmistelut jääneet melkein nolliin. Mitä nyt joulukalenteri saatiin silloin aikaisemmin seinään ja mies on tehnyt pari kertaa torttuja, mutta siihen se sitten jääkin. Loput lahjat pitäisi valmistaa viikonlopun aikana, kuin myös leipoa piparit ja tehdä pientä joulusiivoilua kotosalla. Siihen kun vielä lisätään pitkään nukkumiset ja joulukalenterista paljastuvat menot (tiedän, kun olen niitä sinne itse laatinut), niin voidaan puhua aika tehokkaasta viikonlopusta. Luulen, että ei olla ainuita, joilla hiukan hikeä pukkaa :)Mutta ei hätää. Tänään aion ottaa vielä ihan rennosti. Syödä herkuttelen Puhdistamon ihanaa appelsiini-raakasuklaata, hörpin teetä, kirjoitan päiväkirjaa, katselen boxilta lempisarjoja ja taidan kohta hetkeksi torkahtaa..

Joululoma on virallisesti alkanut!


ps. vielä ehtii osallistua WordDive-arvontaan!!
2 kommenttia:

  1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katinka, kuin myös hyvää joulunaikaa sinulle :)

      Poista