For Him.
Ensin ajattelin, etten keksi miehille mitään lahjaideoita, mutta loppujen lopuksi niitä löytyi mukavan kokoisen kollaasin verran. Kun ajatukset pitää jokapäiväisissä jutuissa, niin vaihtoehtoja on runsaasti. Itse arvostan sitä, että lahjaksi ostetaan sellaista, mitä toinen on toivonut. Jos ei osaa toivoa mitään, on varminta yllättää jollain käytännöllisellä jutulla tai vaikka ripauksella luksusta. Ehkä jotain sellaista, josta toinen on haaveillut, mutta ei ole raaskinut itse hankkia.

Toisten lahjoihin en yleensä halua laittaa satamäärin rahaa. Enhän toivo, että kenenkään lompakko menee konkurssiin minunkaan lahjojen vuoksi. Jostain syystä sen rakkaimman lahjaan haluaa kuitenkin panostaa aina vähän enemmän. Tekee mieli hemmotella ja sitten nauttii ilmeestä, kun paketista paljastuu jotain kovasti toivottua. Tänä vuonna mies osasi toivoa useampaakin juttua. Haluaisin ostaa niistä kaikki, mutta valitettavasti en voi laittaa vuoden palkkaa uuteen autoon ;)
Onneksi loput toiveet olivat hieman paremmin saavutettavissa.

Loppujen lopuksi miesten toiveet eivät paljon naisten toiveista eroa. Siinä missä itse voisin toivoa epilaattoria, toivoo mies hyvää parranajokonetta. Yöpaidat, hajuvedet ja korut taitavat löytyä kummankin listalta. Laukut, kukkarot ja vyöt ovat aina mieluisia, kuin myös yksinkertaisesti kivat sukat tulevat varmasti käyttöön. Ehkäpä joku laadukas huivi kylmiä tuiskuja varten tai tyylikkäät viskilasit viikonlopun koti-iltaan?

Vielä ehtii hankkia paketin täytettä, ellei ole jo hyvissä ajoin liikenteessä ja lahjat ovat jo pakattuna? Oma joululomani alkaa tarkalleen ottaen noin 32 tunnin päästä. Sitten on edessä piparien leivontaa, joululahjojen paketointia ja pitkiä, rauhallisia aamuja hymyssäsuin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti