For Her.


17. Kynsilakat - Chanel


Voi, me naiset ollaan kyllä niin helppoja, mitä lahjoihin tulee. Tai no, ainakin melko helppoja ;)
Minusta tuntuu, että maailmassa on niin paljon kaikkea, mitä naisille voi ostaa lahjaksi, mutta jostain syystä miesten kohdalla saa aina miettiä päänsä puhki.
Jos siellä ruudun toisella puolella kuitenkin on joku mies, sisko, äiti tai ystävä vielä aivan hakoteillä, mitä lahjapakettiin käärisi, tässä muutamia mahdollisia vinkkejä. Ja jos ei mikään näistä iske, niin ehkä näiden kautta avautuu jokin uusi idea!

Kollaasista puuttuu perinteiset lahjakortit, jotka ovat aina hyviä lahjaideoita. Onko lahjansaaja ihastunut superfoodeihin? Osta hänelle lahjakortti vaikka Ruohonjuureen! Entä onko hän innokas konserteissa kävijä? Miten olisi avoin lahjakortti esimerkiksi Tikettiin? Tykkääkö hän kenties hemmotella itseään silloin tällöin jalkahoidolla, hieronnalla tai manikyyrillä? Osta hänelle lahjakortti johonkin ylelliseen tai kehuttuun kauneushoitolaan :) Lahjakorteista on moneksi!

Toki voit aina antaa lahjaksi myös jotain tekemistä yhdessä, kuten elokuvaillan herkkujen kera, itsetehdyn illallisen tai mukavan viikonloppureissun johonkin tunnelmalliseen paikkaan. Ehkäpä pientä arjenapua kuten viikkosiivouksen, lastenhoitoa tai koiran ulkoilutusta?

Tai miten olisi kukkalähetys kuukauden ajan joka perjantai? Perjantaikukat ilahduttavat aivan varmasti ja kauniit kukat tuovat kotiin pientä arjen luksusta.

Että onhan näitä lahjaideoita vaikka miten! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä
4 kommenttia:

 1. Onko sulla itsellä kokemusta Byredon parfyymeista, ovatko millaisia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei taida olla :( Olisin kyllä mielellään nenäni kanssa tuoksuttelemassa heti, kun vastaan tulevat. Gaudetessa on ainakin joskus ollut, jos ei heti pääse Ruotsiin :)

   Poista
 2. Mä taas oon todennut, että mun on älyttömän helppoa keksiä mun pikkuveljelle lahjoja :) Kun taas isä 55v. on tosi hankala lahjottava. Itsellehän tietysti keksisin vaikka ja mitä :D

  Emmi L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei juu, isät on aika vaikeita :D Ja vanhemmat ihmiset muutenkin, kun eivät enää välttämättä tarvitse mitään tai vastaavasti heillä on jo "kaikkea". Enhän minäkään varsinaisesti kyllä tarvitse mitään, mutta onhan lahjat aina mukavia :) Minkä ikäinen sun veli on? Lähestyn sua sit aina, kun tulee tarvetta keksiä nuoremmille miehen aluille lahjoja ;)

   Poista