Arvonnan voittaja sekä alennuslinkki.Onnea KATINKA! Olet voittanut WordDive-arvonnasta 3 kuukautta treeniaikaa :)

Täytyy sanoa, että palkinto meni aivan ihanalle, pitkäaikaiselle lukijalle, joka on ehdottomasti yksi aktiivisimmin kommentoivista lukijoista, joten olen kovasti iloinen, että juuri sinä Katinka voitit tämän :)

Kiitos tuhannesti myös kaikille muille arvontaan osallistuneille! On mukavaa arpoa teille aina välillä kaikenlaista. Oli myös ihana huomata, että en ole ainoa, joka taistelee kielitaitonta kanssa. Lohduttavaa tässä on se, että me kaikki voidaan petrata siinä ja tulla paljon paremmaksi, vaikka se vaatiikin kovasti töitä. Ei luovuteta tässä, kuten ei missään muussakaan :)

Ilo on myös kertoa, että WordDive tarjoaa blogini lukijoille -15% alennuksen lahjakorteista, joilla saa hankittua laajan kurssipaketin kielten opiskeluun. Klikkaa TÄSTÄ ja katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Tarjous on voimassa 24.12 asti, joten tässä loistava lahjavinkki, mikäli pohdit sopivaa lahjaa itsellesi tai läheisellesi.

Haluan vielä erikseen mainita ja muistuttaa myös WordDiven Abikurssista. Siinä on nimittäin rahat takaisin takuu, mikäli kurssin käynyt abi ei saa kirjoituksista E:tä tai L:ää enkusta tai vähintään M:ää ruotsista! Aikamoista, sanon minä :) Tutustu aiheeseen paremmin täällä sekä täällä.

Oma enkun opiskeluni sujuu erinomaisesti ja olen pitänyt hyvää tahtia yllä. Vähintään nelisen kertaa viikossa opiskelen sanoja noin 30 minuuttia. Sanat tarttuvat ihmeellisen hyvin mieleen sillä WordDiven kautta niitä tulee toistettua useita kertoja kivalla tavalla. Ainakin itseäni innostaa kovasti etappien saavuttaminen ja 600 pysyvästi opitun sanan rajapyykki siintää jo horisontissa. Olen ollut tosi tyytyväinen :)
2 kommenttia:

  1. Voi kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos! Ihanaa voittaa kerrankin jotain =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mahtavaa, että arpa osui kerrankin kohdallesi :)

      Poista