Street Food Carnival.


Päästiin viime viikonloppuna osallistumaan ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettyyn ruokatapahtumaan. Jostain syystä Ravintolapäivät ja muut kivat jutut lipuvat aina ohi ihan huomaamatta tai sitten ollaan oltu estyneitä pääsemään paikalle mun työvuorojen takia. Tällä kertaa viikonlopuksi suunniteltu reissu peruuntui, joten suunnattiin sen sijaan Kaapelitehtaalle Street Food Carnivalin pariin.

Täytyy sanoa heti alkajaisiksi, että tykättiin kyllä kovasti! Meinasi nimittäin olla todellisia vaikeuksia päättää mitä sitä söisi ja lopulta arvottiin ihan randomisti mille kojulle suunnattaisi. Thai Papayan Chiang mai possu maistui erinomaiselle eikä kuuden euron hintakaan kirpaissut. Se hyvä puoli annoksissa oli, että niitä olisi voinut vetäistä parikin putkeen. Bel Gaufresin vohvelit kuitenkin vetivät puoleensa siinä määrin, ja täyttivät ihmeen tehokkaasti, että toinen ruoka-annos jäi tällä kertaa väliin.

Täytyy ihmetellä miten vähän on tullut kaupungilla käveltyä, koska en ole näitä ruokakärryjä juurikaan noteerannut. Toki noin 20 katukeittiöstä osa oli tullut myös Suomen rajojen ulkopuolelta, mutta tästä lähin täytyy ottaa asiaksi poiketa herkuttelemassa heti, kun sellainen tulee kadulla vastaan. Voisin varmasti myös avata silmäni kulkiessani enkä tuijottaa vain omia varpaita tai puhelimen ruutua ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti