Kahvinmakuinen arvonta.


En ole oikein osannut päättää olenko enemmän kahvi- vai teetyttöjä. Pidän niin paljon molemmista ja kummallakin juomalla on ne omat hetkensä. Kahvi kuuluu minusta aamuun ja herkutteluhetkiin. Tee taas puolestaan rentouttaviin lukuhetkiin ja iltajuomaksi. Jos taas mieheltä kysytään, niin vastaus on ehdottomasti kahvi. Teetä se taitaa juoda vain kipeänä ollessaan ;)

Ollaan tässä nautiskeltu kesän ja syksyn aikana aika paljon Illyn aromikasta kahvia kotosalla. Meillä on ollut vuosia käytössä Krupsin pavut jauhava espressoautomaatti. Se tekee parhainta kahvia, mitä olen kotioloissa maistanut ja samaa mieltä ovat olleet monet vieraat. Illyn kanssa ollaan saatu mukavaa vaihtelua peruskahviin, mitä yleensä ostetaan.

Illyn missio on tuottaa maailman parasta kahvia käyttämällä vain parhaita kahvipapuja ja huipputeknologiaa. Pavut ovat kaikki käsinpoimittua 100 prosenttista Arabica-laatua. Tuloksena on aina sama ainutlaatuinen ja täydellinen maku, joka takaa täydellisen kahvinautinnon jokaisella kerralla.


Aavistuksen herkummaksi kahvin tekee Modon makusiirapit, jolloin kahvi saa ihan uuden sävyn. Sain testiin muutamia siirappeja ja niitä voi toki käyttää muissakin juomissa sekä vaikka leivonnassa. En oikein osaa päättää suosikkiani, mutta suklaalla ja vaniljalla ei kai voi koskaan mennä pieleen. Vielä, jos päälle vaahdottaa oikein kunnon kasan maitovaahtoa, niin lähennellään täydellistä kahvihetkeä!
 
Miten sinä juot kahvisi? Mustana, maidolla vai ehkäpä kookosöjyllä? 

Arvon lukijoiden kesken kahvinmakuisen paketin, johon kuuluu purkillinen Illyn EXPO Medium Roast Espresso-kahvijauhetta sekä pullollinen Modon Karamellin makuista siirappia :)

Kirjoita kommentti tähän postaukseen sähköpostiosoitteella varustettuna pe 21.11 klo 18:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa!
Huom! Postitus vain Suomeen. 

Onnea Arvontaan!


Kahvit ja siirapit saatu blogin kautta.