Syksy ja saappaat.1. Sardenha 2. Caby 3. Garda
4. Garda 5. Xiara 6. Sissyna
7. Zirndorf 8. Cavaliere 9. Keddo

Huomasin eräs sateinen päivä, että saappaassani on ihan kunnon reikä. Ties missä olen rymynnyt. Oliko keppi tehnyt metsässä tehtävänsä vai oliko oma laiskuus saappaiden hoitamisessa haperoittanut kumin niin, että vesi pyrki jo sisään?

Hätä ei onneksi ole minkään näköinen sillä tiesin, että netistä löytyy nykyään niin upeita kumisaappaita, ettei niitä kaikkia edes kumisaappaiksi uskoisi. On lyhyttä mallia ja perinteistä pohkeen peittävää.  On tikattua, kettinkiä ja glitteriäkin tarjolla! Kyllä kelpaa näillä tyylilyyleillä kaupunkiin asti lähteä, ei tarvitse hävetä suuria kohloja, joita juuri ja juuri jaksaa perässä vedellä.

Viime vuodet olen käyttänyt onnellisesti numerolla 8 esiintyviä Cavaliereja ja ne ovat saaneet kehuja osakseen siellä ja täällä. Hieman ratsastussaappaalta näyttävä kumisaapas mukavan kapeahkolla varrella oli tosi hyvä ostos ja ajattelin, että jatkan samaa rataa tilaten ne nyt uudelleen rikkinäisten tilalle. Siinä samalla tulin kuitenkin ajatelleeksi, että lyhyt malli voisi olla tosi kätevä silloin, kun haluaa entistä huomaamattomammat saappaat jalkaansa pujottaa. Joskus yövuoroon mennessä (kovassa rankkasateessa) on hieman jännää, kun seuraavana aamuna onkin maailman hienoin ilma eikä sateesta tietoakaan. Sitä on monet kerrat tuntunut vähän hölmötä kävellä saappaat jalassa keskellä kaupunkia täydessä auringonpaisteessa. Nilkkamalli pitäisi varpaat kuivina, mutta sateen loppuessa ei herättäisi niin saapasfiilistä :)

Suurin osa saappaista löytyi Spartoo .fi- sivulta, joka on mielestäni saappaiden aarreaitta! Kannattaa kurkata, mikäli saapaspuolella on täydennettävää :)

SPARTOON ALEKOODIT

OKTFI1
10%
OKTFI15
15% =  min. 100 euron ostokset
OKTFI2
20% = min. 150 euron ostokset


Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä. 2 kommenttia:

  1. Voi luoja mitä kaunokaisia oletkaan kollaasiin kerännyt, kyllä näistä ottais yhdet jos toisetkin. Onneksi kuitenkin kotoota löytyy Hunterit, niin pysyn visusti poissa kyseisestä verkkokaupasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa oliko vaikea valita :)) Huntereitakin mietiskelin, mutta jätin ne tällä kertaa kollaasista sivuun :) Hihii, halit sinne murunen <3

      Poista