Muuttunut ilme.


Nyt on lievästi sanottuna peppu sammaloinut varmasti tuoliin kiinni, sillä olen istunut tässä jo melkein vuorokauden putkeen. Mutta sain kuin sainkin blogin ilmettä hieman muutettua, josta voisin melkein itseäni olalle taputtaa. Sen verran peukalo on keskellä kämmentä näiden konejuttujen kanssa ja html-viidakossa menee pienempikin pää pyörälle. Olin jo aivan totaalikyllästynyt blogin ilmeeseen, joten kylläpä nyt piristää!

Äiti jo laittoikin paniikkiviestiä, että onko blogi kokonaan sulkeutunut, mutta ehei täällä on keksittävä kaikkea puuhaa, jotta päivät kuluisivat. Vilma ei kyllä liity tapaukseen millään tavalla, sieltä ei apuja herunut. Tuolla se on vain sohvalla vetänyt lonkkaa koko päivän.

Vähän tuli ilmeestä vaaleanpunainen, kun luulin, että pystyn muuttamaan värejä ihan vapaasti, mutta eihän se niin yksinkertaista sitten ollutkaan. Vaaleanpunainen saa kuitenkin kelvata - toivottavasti ei satu silmään liikaa siellä ruudun toisella puolella.

Kuten näkyy, on sivu vielä jonkin verran kesken. Tässä pikkuhiljaa olisi tarkoitus sitä fiksailla. Bloglovinin ja Blogilistan painikkeet on vielä laittamatta ja osa fonteista näyttää väärältä. Kuvakokoa pienensin hiukan, mistä syystä vanhemmissa postauksissa on nyt erikokoiset kuvat. Yläpalkkiin on tarkoitus kirjoittaa pieni esittely minusta, kamerakalustosta ja ehkä jotain muutakin. Katsotaan mitä keksin!

Blogin nimi on myös yksi, mitä olen miettinyt jo pitkään. Olen näköjään nopeasti kyllästyvää lajia senkin suhteen ja keksinkin jo tosi kivan nimen. Harmi vaan, että joku oli sen jo mennyt nappaamaan! Vanhalla mennään siis toistaiseksi :)

Mikäli jollekulle tulee nyt hetimiten yhteydenottotarvetta, niin kerrottakoon vielä sekin, että uusi sähköpostiosoitteeni on dearmomentsandme@gmail.com
Toivottavasti tällä tavalla pääsen eroon ikävästä hotmail-roskapostista :)

Kivaa viikonloppua!!
8 kommenttia:

 1. Wau! Näyttää aivan ihanalta! Ja hei, mäkin haluaisin vaihtaa blogin nimen. Just kirjoitinkin aiheesta. Sitä on siis liikkeellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Ansku <3 Ja hauskaa, et sullakin nimivaihdokset mielessä! Se on kyllä kieltämättä niin vaikeeta keksiä hyvää nimeä, että olen lykännyt sitä jo vuodenpäivät. Tuntuu, että kaikki kuulostaa tylsälle, lapselliselle, liian siirapille tai sitten ne on jo viety :D Toisaalta kauhea työ vaihtaa nimeä, mutta toisaalta en jaksais enää päivääkään tuota nykyistä :D Kahtotaan ny..

   Poista
 2. Ihanan raikas ja tyylikäs ulkoasu, näyttää hyvältä jo nyt! :) Voi kun sitä jaksaisi itsekin perehtyä aiheeseen, kaipaisin niin uutta ulkoasua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lili <3 Sulla on niin ihana kuva siellä, että siihen ei heti kyllästy :) Mutta toki pieni päivitys sillon tällön piristää niin omaa, kuin toivottavasti lukijoidenkin silmää. Kyllä sä osaat, jos mäkin osasin ja kivoja pohjia on myynnissä vaikka miten!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää uusi pohja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elina! Sain viimein aikaiseksi :)

   Poista
 4. Vau, täällä tosiaan näyttää upealta! Mä kans haluisin uudistaa pohjaa, mutta mä oon oikeasti todellinen käsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hei, jos mä osasin, niin osaat säkin. Meet vaan Etsyyn katseleen sopivia pohjia ja fiksaat ne kuntoon :)

   Poista