Kummitus.


Viime lauantaina pääsin osallistumaan ristiäisiin. Mietin hetken miten kauan edellisistä ristiäisistä on aikaa ja päädyin siihen, etten edes osaa vastata. Täytyy olla siis pitkä aika!
Ristiäisethän järjestetään yleensä niin pienelle porukalle, vain lähisuvulle ja kummeille, että harvoin niihin osalliseksi pääsee. Omat sisarukseni eivät ole (ainakaan vielä) sellaisia järjestelemässä ja miehen puolelta taitaa olla ne edelliset, joissa vuosia sitten vieraina poikettiin.

Tällä kertaa ristiäisiin meno tuntui erityisen kutkuttavalta, sillä minusta tuli ensimmäistä kertaa kummi! Tuntui ihan epätodelliselta, että kummikysymys on minulle edes esitetty - valtavan upea juttu :) Ystäväpiirini on pieni ja joskus mietin, että kovin montaa vaihtoehtoa ei taida olla, jotka tähän tärkeään tehtävään minua ylipäätään voisivat pyytää. Kysymys tuli ihan puskan takaa sillä oletin, että kummit oli päätetty jo kauan sitten. Voi että mulla taisi levitä silmät lautasen kokoisiksi, kun ystini ihan ohimennen asiasta huikkasi :)

Yövuorojeni takia en valitettavasti päässyt osallistumaan kirkko-osuuteen ja vierailuni juhlissa jäi muutenkin pariin tuntiin. Menimme miehen kanssa paikalle viimeisenä ja lähdimme ensimmäisenä, jotta ehdin takaisin työmaalle ajoissa. Ennätin sentään katsastaa lahjapöydän, herkutella kahvipöydän antimilla ja nipistää kummityttöä varpaasta. Joku toinen kerta otetaan ne kummitätskäkuvat sitten sillä ilta hämärtyi niin pian!Lahjapaketeista paljastui toinen toistaan kauniimpia juttuja. Varsinkin tytöille on niin helppoa ostaa suloisia prinsessajuttuja.
Itse päädyin kysymään lahjatoivetta, koska kannatan toiveiden toteuttamista ja sitä, ettei nurkissa pyöri turhaa tavaraa, jolle ei sitten olekaan käyttöä. Kummitytön äiti vinkkasi vauvakirjasta sekä Milestone Baby - korteista, joten sellaiset löytyivät omasta lahjapaketistani. Tuskailimme ystini kanssa miten tylsiä vauvakirjoja kaupat olivat pullollaan. Suomessa on kovin suppea valikoima, jos ei halua ostaa Mauri Kunnasta tai samanlaista kirjaa, joka meistä on vauvana täytetty 80-luvulla.. Se oli toki silloin ihana, mutta hieman päivitystä kiitos ;) Lopulta löysin suloisen Petteri Kaniinin vauvakirjan, jonka kuvista tykättiin tuoreen äidin kanssa kovasti. Petteri ei kyllä viittaa tyttövauvaan, mutta kummitytön isän toinen nimi sattuu olemaan Petteri, joten löydettiin sillekin jokin tarkoitus :D

Milestone-kortit ostin Kampin Bebesistä, jossa oli kyllä kertakaikkiaan suloisia juttuja muutenkin. Osa kirjan sekä korttien kohdista keskittyy raskausaikaan ja vauvan syntymään, mutta eiköhän niitä vielä tässä vaiheessa voi mukavasti soveltaa ja muistella :)


Nyt jäänkin odottelemaan milloin saan kummityttöni ensimmäisen kerran hoitoon. Tai ehkä lähdetäänkin shoppailemaan ja katselemaan kaupungille sulhastarjontaa. Liian aikaista vai? Ei kai nyt sentään! ;)12 kommenttia:

 1. Voi onnittelut kummiudesta ♥
  Itselleni onkin näitä rakkauta kummilapsia siunaantunut jo kolme ihanaa tyttöä ♥ On ne kummilapset vaan niin rakkaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 <3 Sulle on tosiaan siunaantunut komia katras :) Varmasti hauskoja hetkiä niiden kanssa vietellyt!

   Poista
 2. Onnea tuoreelle kummille! <3 Sulle on syyshaaste mun blogissa HUOMENNA aamusta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja myös haasteesta! Siitä onkin aikaa, kun olen saanut haasteita. Syy lienee se, että olen hävettävän huonosti niitä saanut toteutettua, o-ou :/ Tää lienee tarpeeks yksinkertainen mulle :D

   Poista
 3. Kiitos kummiudesta ihanalle kummitädille <3! Toivottavasti mama pääsee itsekin mukaan ainakin skumpalle Torniin, sitten 18 -vuoden päästä ;)! Halitus <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, katotaan mitä jäyniä me vielä keksitään Silkkiksen kanssa ;) Mamma ei kyllä tule pääsemään ihan joka reissulle mukaan, sori vaan ;)) Mutta eiköhän me hengailla aika hyvin sit muuten. I need sushi by the way...

   Poista
 4. Onnea! Kummius on kyllä ihana asia,
  terveisin ylpeä 10v. pojan ja 3v. tytön kummi ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Sulla onkin jo pitkä kokemus :)

   Poista
 5. "Tuskailimme ystini kanssa miten tylsiä vauvakirjoja kaupat olivat pullollaan. Suomessa on kovin suppea valikoima, jos ei halua ostaa Mauri Kunnasta tai samanlaista kirjaa, joka meistä on vauvana täytetty 80-luvulla.. Se oli toki silloin ihana, mutta hieman päivitystä kiitos ;) "

  Tässä päivitystä: www.kidmemo.fi! Vauvakirja, jota voi täyttää netissä, iPhonella ja pian myös Androidilla, johon saa digikuvat suoraan sivuille, ja kun kirja on valmis, sen voi tilata kovakantisena kotiin. Esim. Bebes myy lahjakortteja KiDMEMO-vauvakirjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkistä! Tuohan on just tätä nykypäivää :) <3

   Poista
 6. Voi onnea kovasti kummitädille ja tietenkin suloiselle kummitytölle!

  VastaaPoista