Ihana lauantai.


Meillä oli sit huippulauantai miehen kanssa toissa viikolla ♥ 
Päätettiin tehdä jotain mukavaa, kun tiedettiin, ettei vähään aikaan ole sellaiseen mahdollisuuksia ja olen kyllä sitä mieltä muutenkin, että elämässä tarvitaan näitä luksuspäiviä tavallisten arkipäivien sekaan!

Olin saanut blogin kautta lipun I love Me - messuille, joten suunnattiin alkuiltapäivästä kohti messukeskusta. Hieman huvitti raahata miestä sinne "kolmen muun miehen ja kymmenentuhannen" naisen sekaan, mutta kyllä vaimon mieltä lämmitti nähdä mies maistelemassa Puhdistamon terveyslitkuja :) 
Ensimmäistä kertaa nähtiin myös vilaus bodypainting-kisaa. Kierreltiin paljon kojuja, käytiin moikkaamassa Biozellin väkeä (kuvan tuotteet saatu testiin) ja katsastettiin hieman muotinäytöksien tarjontaa. Oli parhaat messut, joilla olen vähään aikaan päässyt käymään. Ihanaa!

Keskustaa kohti matkatessa nälkä oli kasvanut jo aikamoisiin sfääreihin, joten pohdiskeltiin mahdollista ruokapaikkaa. Emme olleet aikaisemmin kokeilleet yhtäkään Björckin ravintolaa, joten Bronda poltteli mielessä ja näin ollen suuntasimme suoraan sinne. Onneksemme saimme ilmeisesti viimeisen vapaan pöydän ilman pöytävarausta ja pääsimme tutustumaan meille ihan uuteen ruokaelämykseen. 

Nyt jälkikäteen olen hieman googletellut Brondasta lisää ja huomannut, että kaikki eivät ole olleet paikkaan tyytyväisiä. Me ei voida miehen kanssa sanoa muuta kuin, että paikka oli meidän mielestä täysi kymppi! Ruoka oli jotain niin taivaallista, että olen unelmoinut siitä nyt puolitoista viikkoa joka päivä :P, drinkit oli toinen toistaan herkullisempia ja palvelu aivan käsittämättömän hyvää. En tiedä osuiko meillä vain kaikki kohdilleen, mutta ei olla koskaan oltu noin innoissamme yhdestäkään ravintolasta! 

Otettiin molemmat Menu Esplanad, joka alkoi marinoiduilla katkaravuilla ja jatkui tartarilla, mädillä, possun ribseillä ja monella muulla suussa sulavalla herkulla. Tähän väliin voinen huomauttaa, että mies ei voi sietää katkarapuja, useimpia kaloja eikä ollut koskaan syönyt mätiä. Siinä se nyt niitä sitten söi kuin viimeistä päivää :D Jälkiruuan mies söi silmät kiinni...kyllä..oli kuulemma parasta mitä on koskaan saanut :D
En malta odottaa, että päästään joskus vierailemaan Gaijiniin ja Farangiin. Uskoisin, että saatetaan olla yhtä tyytyväisiä, ellei jopa enemmän. 

Upean ruokaillan päälle istahdettiin vielä hetkeksi Teatterin pehmeille sohville skumppaa nautiskelemaan ja tuntui siltä, ettei malttais koskaan mennä kotiin. Keskustassa on niin ihanaa 

Nyt olen nautiskellut kotielämästä ja juopotellut skumpan sijaan Puhdistamolta saatuja smoothieita. Suklaa on vielä maistamatta, mutta asia korjaantuu viidessä minuutissa :)

Ai että!
6 kommenttia:

 1. Oli niin kiva törmätä. Tykkäsin myös Brondasta, mutta kokeilkaas Farang ja Gaijin. Ne vasta nam on!!
  Ihanaa kun saitte viettää kivan viikonlopun yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli! <3 <3 Kiva ylläri :)
   Meidän on kyllä pakko kokeilla noi muutkin paikat, sen verran jäi vesi kielelle! Huh ja nam!

   Poista
 2. Ihanat te ♥ Varmasti ollut huippulauantai :)
  Mä yritin kanssa ukkoani houkutella, ei kuulemma toivoakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan ihana päivä :) <3 Siis messuille vai syömään yritit? HÖH, kyllä se vielä vie. Yllättää sut joku kerta, kun et yhtään oota ;)

   Poista
 3. Voi kuulostaa ihanalta ja rennolta päivältä! Kannattaa ehdottomasti kopaista myös Gaijin -aivan ehdoton suosikki omasta mielestäni noista kahdesta muusta mitä mainitsit. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan super!! :)) Pitkästä aikaa niin kivaa, että kyllä sitä sit mielellään muisteleekin :) Ja juu, nuo muut ravintolat on listalla. En ole tainnut kuulla kenenkään juuri pettyneen!

   Poista