Ellokselta kotia koristamaan.
Tulin tuossa kesän lopulla selanneeksi postilaatikkoon kolahtanutta Elloksen kuvastoa ja huomasin tuijottavani yhtä sun toista herkullista sisustusjuttua kuvaston sivuilta. Nähtävästi minut on saatu houkuteltua betonin ja marmorin lisäksi myös kuparin sävyjen pariin sillä ensin mainitut ovat pyörineet ihastuslistallani jo hyvän aikaa ja nyt huomaan valinneeni yllä näkyvään kollaasiin useammankin kuparisen tai punakultaisen esineen. Kieltämättä väri on todella kaunis ja sopii monen kanssa yhteen :)

Olkkarimme lattialta löytyvä Ekeby-villamatto on kotitunut meille paremmin kuin hyvin, joten luonnollisesti katsastin myös Elloksen uuden mattovalikoiman. Tällä kertaa silmäni osuivat varsinkin pariin ryijymattoon, joiden vaaleat sävyt ja kauniit kuvioinnit ihastuttavat kovasti.

Sisustusesineiden parista siirryin asuste- ja korupuolelle, josta nappasin kollaasiin mukaan herrrkullisen Triwan rannekellon. Kertakaikkisen ah ja ooh!

Olen jotenkin tippunut Elloksen kanssa kärryiltä sillä en ollut aikaisemmin tietoinen, että heidän kauttaan saa nykyään tilattua myös Victoria's Secretin tuotteita sekä superfoodeja. Nyt on siis nekin hankittavissa samalla, kun tilailee kotiin uusia juttuja :)


Postaus sisältää  mainoslinkkejä.
6 kommenttia:

 1. No oho, VS:ssää Elloksella, niin olen näköjään minäkin tippunut kärryiltä! :D Kiva juttu, katselinkin muutamia sisustusjuttuja sieltä, niin joskos sitä lisäisi yhden suihkugeelinkin messiin..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh pääsi munkin suusta :)) Kivaa, että näitä saa ostettua muutenkin kuin lentomatkoilta, vaikka reissuilla pääsee toki tuoksuttelemaan ja siten valitseminen on helpompaa....tai siis vaikeampaa ;) Luultavasti tulee löytymään minunkin ostoskorista!!

   Poista
 2. No apua, en minäkään tiennyt VS:n edustuksesta Elloksella ;) Kiitos vinkistä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä <3 <3 Ehkä koitan ensin saada tuon edellisen rivin hajusteita kulutettua :D Mutta vartalovoiteitahan kuluu aina talvisin hurjat määrät, vai mitä :))

   Poista
 3. Noita samoja mattoja olen itsekin sivuilla katsellut sillä mielellä, mutta hiukan epäilyttää ovatko sävyt luonnossa kuitenkin paljon enemmän beigeen taittavia kuin kuvassa. Kaipaisin itse nimittäin juurikin luonnonvaaleaa, ei liian beigeä eikä liian puhtaanvalkoisia mattoja meidän olohuoneeseen ja ruokailutilaan!
  Itse olen VS:ää tilaillut Nordicfeelin kautta, toimitus ollut nopeaa ja edullista. Mutta olishan se kätevää saada mahdollisimman paljon tehtyä ostoksia yhdestä paikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on näiden vaaleiden mattojen kanssa aina vähän jänskää, että mihin ne taitaa, olet oikeassa :) Agadir-matosta olikin Elloksen sivulle jätetty palaute, että oli taittanut enemmän beigeen, kuin kuva näyttää. Joskus menee hutiin, mutta onneksi palautus on helppoa (mattojen kanssa toki vähän enemmän kantamista) eikä tarvitse siinä mielessä stressata kamalasti.

   Kiitos myös Nordicfeel-vinkistä! Huomasin, että myös parfyymi.fi myy VS-tuotteita, mutta sitä kautta tulee postarit vielä päälle ja sieltä en ole koskaan mitään tilannut, joten Ellokselta tulisi siinä samassa paketissa :)

   Poista