Kiehl's - Midnight Recovery Concentrate.


Nyt minä päräytän taas ilmoille yhden suosikkituotteeni, jos vaikka joku sattuisi olemaan vinkkiä vailla tai muuten ajatellut kokeilla tätä.
Poikkesin nimittäin ensimmäisen kerran Kiehl'sillä olikohan se viime keväänä, vai peräti jo syksyllä, ja koin aika nopean ihastumisen yhteen heidän tuotteistaan.

Joskus tuntuu, että näitä merkkejä ja purkkeja satelee kuin vesipisaroita taivaalta - tiheään ja joka puolelle kaupunkia. En ollut sen kummemmin kiinnittänyt huomiota Kiehl'siin, mutta kuitenkin noteerannut, että sellainen oli Suomeen joku aika sitten saapunut. Stockalla toki kuljin monesti heidän hyllynsä ohi, mutta en koskaan tullut pysähtyneeksi katsomaan tarkemmin heidän purkkivalikoimaansa.

Ihanan Trinan kanssa treffatessa poikkesimme Kiehl'sille ostamaan uusia tuotteita loppuneiden tilalle ja samalla tietysti itsekin tutkailin tarjontaa nyt lähemmin. Liikkeen ovelta löytyi pieni esitelmä merkin suosikkituotteista, joita päädyin kiinnostuneena tarkastelemaan. Samalla Trina huikkasi hyllyn välistä, että tuo sinisen purkin yöseerumi on muuten mahtavaa ainetta. Näin ollen lähdin tyytyväisenä liikkeestä mukanani pieni testeri kyseistä yöeliksiiriä.


Testeri oli sen verran riittoisa, että sain siitä öljyä muutamaan käyttökertaan, joten pääsin oikeasti tutustumaan tuotteen toimivuuteen pidemmällä aikavälillä. En yhtään valehtele, jos sanon, että heti ensimmäisenä aamuna huomasin eron kasvoilla. Rypyt löytyivät tietenkin ihan sieltä missä ne olivat edellisenäkin iltana olleet, mutta iho oli todella tasaisen värinen, heleä, pehmeä ja hyvinvoivan näköinen. Vähän niinkuin olisin nukkunut viikon putkeen ja iho olisi päässyt oikein kunnolla levähtämään. Olin ihan äimistynyt!

Olen käyttänyt vaikka millaisia öljyjä yön aikana ja Midnight recovery concentrate on ehdottomasti yksi parhaiten toimivia minun nassullani. Öljy levittyy loistavasti ja pari pientä pisaraa riittää koko kasvoille. Purkki on vaatimattoman, mutta silti toisaalta ylellisen näköinen ja mukavasti (yön)sininen, kuten yötuotteet taitavat muutenkin Kiehl'sillä olla. Pipetti toimii hyvänä annostelijana ja pitää huolen, että pöpöt pysyvät poissa purkista.

Keväällä ja kesällä käytin seerumia ihan pelkästään, mutta toisinaan olen saattanut lisätä päälle vielä jotain kevyttä voidetta. Pelkkä seerumi riittäisi ihan varmasti, mutta minä tykkään läträtä joskus erilaisia tuotteita sekaisin, että saisin niitä käytettyä ja pintakuiva ihoni kaiken mahdollisen avun.

Midnight recovery concentrate on parabeeniton ja 99,8 % ainesosista on luonnollista alkuperää. Hintaa kyseisellä yöseerumilla on noin 40e.

Suosittelen hakemaan oman testerin Kiehl'siltä ja voipi käydä niin, että jäät itsekin koukkuun :)

ps. kuvissa näkyy taustalla saman merkin Midnight Recovery Eye - silmänympärysvoide, josta pidän myös kovasti!


2 kommenttia:

  1. Ostin myyjien suosittelusta saman itselleni. Tykkään tuotteesta, joskaan en ihan niin suurta vaikutusta huomaa käytössä, kun toivoin ja oletin. …joskin luulen, että laitan sitä välillä vähän liikaa, pitäisi hillitä annostelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Ihot on niin yksilöllisiä. Mä oon kyllä tykännyt tosi kovin ja aamullakin on kasvot vielä tosi kosteutetut. Saas nähdä miten talvipakkasilla käy, yleensä silloin tarvii kyllä vielä sen voiteen päälle :)

      Poista