Italiaan!

Aijaijai, tätä hetkeä on odotettu. Tai no, sanotaan, että huomenna aamulla ajattelen varmasti niin.
Tällä hetkellä on nimittäin vielä kymmenen asiaa tekemättä, mutta joka tapauksessa...tämä tyttö lähtee viimein kauan haaveilemalleen Italian reissulle huomen aamulla!! Innostus on käsin kosketeltavissa! :)
Lento suuntaa Milanoon ja sieltä puksuttelen junalla muutaman tunnin rannikkoa kohti Cinque Terreen, voi rakkaus!
En edes muista mikä vuosi se oli kun Pinterestissä törmäsin tuohon satumaisen kauniiseen vanhaan kalastajakylään ja siitä hetkestä lähtien tiesin, että tuo paikka on nähtävä aivan oikeasti.

Säätiedotus näyttää melko mielenkiintoiselta ukkoskuuroineen, mutta toivon todella paljon, että pääsisin näkemään maisemia myös auringon kanssa. Toki tummat pilvet saattavat näyttää valokuvissa varsin makeille, mutta en tiedä haluanko juuri silloin kavuta vuorenrinnettä, kun ensimmäiset salamat iskevät taivaalta..

Matkaan lähtee myös uusi tuttavuus, lainassa oleva, Sony α7. Olen toooodella innoissani kokeilemassa tätä pikkuherkkua. Minulla on suunnitelmissa ostaa seuraavaksi pieni reissukamera, joten aloitan testaamisen Sonylla, josta olen lukenut paljon hyvää. Voit käydä kurkkaamassa täältä tietoja, mikäli kiinnostuit. Katsotaanpa Italiassa miten hyviä ystäviä meistä oikein tulee :)

Matkalukemiseksi valikoitui "Iholla-kirja" ;) josta uskon saavani paljon ajattelemisen aihetta. H&M:n passinkuoret pitävät passista huolta tälläkin kertaa.

Majoittumisen suhteen lähden aivan uutena juttuna kokeilemaan airbnb-palvelua, josta löysin mukavan kämpän yöpymisiä varten. Uskon, että reissusta tulee ikimuistoisen ihana!
8 kommenttia:

 1. Oi, paikka näyttää aivan ihanalta! Tähän sanois tämä italia hullu että buon viaggio! Kuviasi odotellessa <3!

  VastaaPoista
 2. Cinque Terre on aivan ihana paikka! Olin siellä elokuussa 2013 ja rakastuin paikkaan, maisemiin, ruokaan... Ikävä kyllä en ehtinyt käymään kaikissa viidessä kylässä, mutta onpahan ainakin syy palata sinne. :)

  Itse olin juuri ostanut ensimmäisen järkkärini ennen matkaa ja paikan päällä harjoittelin innoissani. Kuvia kertyi paljon! Jään innolla odottamaan sinun otoksia ihanista postikorttimaisemista! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa..aurinkoista lomaa! Olen viettänyt ikimuistoisen viikon lomaillen noissa kauniissa maisemissa, majapaikkamme oli Cornigliassa. Yksi kauneimmista paikoista, missä olen käynyt <3
  Manna

  VastaaPoista
 4. Voi se on mieletön paikka! Oltiin siellä viime vuonna juurikin näihin aikoihin ja lämmintä piisasi. Vinkkinä kun junalla kuljet -kannattaa ottaa aina vähän ajallista puskuria kun suuntaat lentokentälle takaisin. Meillä juna oli italialaisittain 45minuutti myöhässä ja myöhästyttiin Milanossa jatkojunasta kentälle. Nipinnapin kerettiin lennolle ja siitä kotiin. :)

  VastaaPoista
 5. Me ehdittiin kanssa käydä keväällä vaan kolmessa kylässä, mutta siellä on kyllä tosi upeeta :) varsinkin auringonlaskun aikaan!

  Emmi L.

  VastaaPoista
 6. Voih, kuulostaa ihanalta! Täällä Italian kierroksesta on haaveiltu myös vaikka miten kauan... ehkä vielä jonain päivänä... tai ei ehkä, vaan vielä jonain päivänä ihan varmasti! :)

  Mulla on ollut käytössä miehen kanssa tuo samainen Sonyn kamera (tosin hieman vanhempi versio) ja omasta mielestäni varsin erinomainen kamera. Helppokäyttöinen ja takaa laadukkaat kuvat.

  Kivaa matkaa!

  Catherina

  VastaaPoista
 7. En malta odottaa, että näen sun ottamia kuvia reissusta. Ihan sydämestä ottaa pelkästä ajatuksesta. Haluaisin niin olla siellä!!!
  Halirutistus. ♥

  Päivitätkö murunen tuon osoitteeni tuonne blogilistaan, siellä on vielä bellojen vanha osoite. :)

  VastaaPoista