Kesäkaverit.
Kävin eilen ystini kanssa katsomassa Kesäkaverit-elokuvan leffateatterissa. Erika on melkein viimosillaan suloisen masunsa kanssa, mutta saatiin katsoa leffa loppuun eikä tarvinut alkaa synnytyspuuhiin ainakaan ihan vielä ;) Taisi vieruskaveri jännittää enempi, kuin mamma itse ja kyselinkin onko nyt pyyhkeet mukana, jos sattuu lorahtamaan teatterin penkkiin ;) Hauskaa seurata näin läheltä toisen matkaa äidiksi 

Kesäkaverit oli mitä hauskin ja tyttömäisin kesäleffa. Odotukset olivat vähän sellaista teiniosastotyyppistä, mutta kun ei antanut sen liiaksi häiritä, niin tykkäsin kyllä näkemästäni. En muista milloin olisin viimeksi nauranut noin kovasti vedet silmissä. Minuun tippuu selvästi se kaikkein yksinkertaisin huumori..

Suomalaiset kesäleffat on muutenkin niin ihania maisemineen ja auringonpaisteineen. Kyseinen leffa on kuvattu Hangossa ja voi veljet, kyllä kelpaisi minullekin pari lomakautta semmoisessa pitsihuvilassa, huh. 
Elokuvan kepeä huumori ja kesäinen fiilis saivat ehdottomasti omankin pääkopan iloiseksi, joten suosittelen :)
8 kommenttia:

 1. Pitää mennä kanssa tämä katsomaan. Me olimme viime kesänä juuri samaan aikaan kun kuvasivat sitä Hangossa. Junoria vähän harmitti, kun ei päässyt vesikaruselliin, kuvasivat juuri siinä =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, voi harmi :))) No mutta josko olette myöhemmin sit korjanneet vahingon :))

   Poista
 2. Hihi, täällä toinen yksinkertaisen huumorin ystävä <3!
  Oli huippua, kiitos seurasta ihana <3 Poksahdusta odotellessa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe <3 Huomasin :D Jokohan olet poksahtanut. Puhelin on kokoajan käden ulottuvilla. Parin päivän päästä on aika hyvä päivämäärä ;)

   Poista
 3. Minä tykkäsin Kesäkavereista myös, hyväntuulinen ja kepeä leffa!

  Laura

  VastaaPoista
 4. Mä yritin saada miestä mukaan leffaan, muttei oikein innostunut. Sit keksinkin viedä siskon synttärinä sinne ja me kyllä tykättiin. Just sellaista kepeää kesäkatsottavaa, ihanat maisemat ja hauska meininkin. Skål!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäää, siis kummallista, ettei sit onnannut? :/ Ehkä parempi mennä kuitenkin sellaisessa seurassa, jonka tietää varmasti tykkäävän :)) Suomen kesä aaah <3

   Poista