FDS haaveilua.Kävin lauantai-illan kunniaksi kuolaamassa pitkästä aikaa Finnish Design Shopissa. Olen viime aikoina ostellut pikemminkin kameratarvikkeita sekä kesävaatteita, mutta syksyn tullen sisustusbuumi iskee varmasti. Se tuntuu olevan jokavuotinen juttu ja tarttuvan viruksen tavoin viimeistään toisten blogeja lukemalla!

Meillä on kotona edelleen jotain juttuja tekemättä. Ihan sellaisia, joiden suhteen lähinnä K-rauta on oikea osoite, mutta myös suurempia huonekaluhankintoja ollaan pohdiskeltu alakerran olkkariin.
Olohuone on edelleen ilman toista kattovalaisinta. Se odottaa, että säästäminen saavuttaa loppunsa ja katsoo vieläkö Random light on se must have hankinta korkeaa olohuoneen kattoa koristamaan. Jos kyseistä valaisinta myytäisi Finnish Design Shopissa, olisin sen jo varmasti tilannut. Sähköpostiin nimittäin kilahti posti, jossa kerrottiin, että FDS:sta saa nykyään 12 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa 500-3000 euron ostoksille. Sangen houkuttelevaa, etten sanoisi! Tässähän täytyy pitää itsestään ihan kaksin käsin kiinni, ettei huomaa klikkailevansa ostoskoriin yhtä sun toista ihanuutta.

Olen vähän ihmetellyt ihastumistani valaisimiin, kuten nyt vaikka kuvassa näkyvään Artekin mehiläispesään tai Tom Dixonin Copperiin. Valaisimia ihastelen, mutta jostain syystä en kuitenkaan ole raaskinut niihin vielä kovin paljon panostaa. Toisaalta ne ovat kyllä hyviä sijoituskohteita siinä mielessä, että ne roikkuvat sievästi katossa eikä niihin yleensä tule sen kummempia käytön jälkiä. Tuollaiset valaisimet saisi varmasti paremmin myytyä eteenpäin, kuin vaikka Ikean muoviset versiot. No, jatkan haaveilua ja säästämistä sitä Random Lightia varten. Voihan se olla, ettemme koskaan asu saman katon alla, mutta aivan yhtä hyvin on mahdollista, että niin juuri tapahtuu.

Marmori on toinen, johon olen ollut tänä vuonna kovastikin lääpällään. Himskutti, kun se sattuu olemaan niin kaunis, mutta myös kovin hinnakas materiaali. Ihanan ylellinen ja hieman tavoittamattomissa, mutta kuitenkin pieninä palasina varsin mahdollinen saada omaan kotiin. Nähdessäni FDS:ssa Marble seinäkellon tiesin, että tässä on tämän tytön kelloihastus numero yksi tällä hetkellä!

Ja voi, olisihan sitä vaikka mitä muuta. Hayn tarjotinpöytä on keikkunut toivelistalla jo useamman vuoden, mutta eihän meillä tällä hetkellä ole mitään tarvetta sellaiselle. Joidenkin mielestä se on jo niin nähty ja kulunut juttu, aivan menneen talven lumia. Itse en kuitenkaan osta kotiini tavaroita niiden saaman kovan suosion vuoksi tai siksi, että ne ovat nyt niin in. Ostan sellaisia, joista pidän ja joita haluan katsella pitkään. Tämä pöytä kyllä löytää luokseni vielä, minä tiedän sen.

Onko sinulla jotain ikuisuushaavetta sisustuspuolella? Kenties jokin tuoli tai valaisin, jota et ole vielä raaskinut ostaa, mutta josta haaveilet aina silloin tällöin?
Mikäli Finnish Design Shopin kuluton ja koroton erämaksu kiinnostaa, voit lukea lisätietoa täältä.

Haaveilemisiin!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.4 kommenttia:

 1. Vähän samansuuntaisia haaveita täälläkin :) Random Lightia makkarin kattoon olen jo vuosikaudet haikaillut; tälläkin hetkellä siellä riippuu ihan kelvollinen halpaversio kyseisestä valaisimesta, mutta aito on edelleen mielessä ja haaveissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sulla on sama haave! :) Mä kans mietin vaihtoehtoja, mutta tulin siihen tulokseen, että jos siihen nyt hankitaan joku vaihtoehto, niin se lopullinen haave jää toteuttamatta ;) Niin, ja en oikein löytänyt sitten mieleistä vaihtoehtoakaan.. No, katsellaan mihin sitä jatkossa haluaa panostaa, kun niitä kohteita löytyy yleensä enemmän, kun sitä mammonaa :))

   Poista
 2. Voi vitsi, ottaisin kyllä noi kaikki! Barcelona tuoli on ollut listalla, mutta eipä se tähän kotiin enää mahtuiskaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Ihan hyvin muutama valaisin, tuoli ja pöytä vielä menis ;) Mut ehkei se ole tarkoitus kaikkea kerralla saadakaan. Se on hyvä tuumailla pari vuotta ja sitten kun sen jonkun saa, niin se tuntuu paljon paremmalla, kun on hetken joutunut odottelemaan :))

   Poista