Vilautus.....ja viuhahdus. Yhdeltä viuhahdukselta on ensimmäinen lomaviikko tuntunut, sillä toisen työn kanssa on ollut vielä aivan hirmuisesti hommia ennen kuin (toivottavasti) pääsen maanantaina aloittamaan loman myös sillä saralla. Viikko on pitänyt sisällään paljon koneella oloa, mutta myös ihania kaupunkimeetingejä ystien kanssa, reippaita kävelylenkkejä, ruokaisia kesäsalaatteja, aurinkoa, kuvauksia.. vaikka mitä! Täällä blogissakaan en ole pahus vieköön ehtinyt edes kääntymään. Onko kaikkien muiden kesä yhtä hoppuinen? :))

Ja mitä siihen vilautukseen tulee, niin ajattelin nyt tulla nopsasti vilauttamaan teille taannoisen Porin reissun ostoksiani. Saalis on aika kiva, etten sanoisi. Kesävaatteita, koruja, vähän muutakin..


Sieltä jo kehumastani sisustusliikkeestä tarttui lopulta mukaan pieni, valkoinen postilaatikko, johon olin jo aikaisemmin ihastunut sisustuskuvien kautta. Nyt oli aivan pakko napata sellainen omaankin kotiin ja toivottavasti tulen näkemään sen joskus eteisen seinällä. Tällä meidän remppavauhdilla en kyllä odottelisi liikoja, mutta no, jollain seinällä joku päivä kuitenkin ;) Lisäksi ostin keittiöön talouspaperirullatelineen, koska edellinen vaikutti olevan jo ihan lahoomispisteessä. Teline ja postilaatikko ovat Bruka Designia.

Lindexiltä haalin matkaani jopa kolmet shortsit! Tykästyin ihan yllärinä vähän erilaisempiin kuoseihin, mitä vaatekaapistani tavallisesti löytyy. Kesällä on kuitenkin mukava pukeutua väreihin, joten oranssit paisley-tyyppiset shortsit taisivat tarttua kätösiini ensimmäisenä. Sitten tajusin koluta loputkin liikkeen valikoimista ja lopulta vein kassalle myös mustat ja sini-valkopilkulliset pökät. Toki kevyttä ja ihanaa kangasta!

Rannekoru löytyi niin ikään Lindexiltä ja kultainen kaulakoru Henkalta.Punnitse & Säästä on ihan mun suosikkikauppojani, jos on tarvetta pienelle napostelulle tai jos haluaa ostaa jotain erilaista teetä, välipalapatukoita...mitä nyt ikinä keksii. Sokeroitujen inkivääripalojen lisäksi olin ostamassa myös kookosvettä, kun myyjä vinkkasi tuosta kookosvesijauheesta. Otin vinkistä kiinni ja olen kovasti tyytyväinen ostokseeni! Kookosvesipostaus on suunnitteilla :)

Hennesiltä ja Lindexiltä löytyi vielä lisäksi pari mekkoa, joten kesämekkokokoelmani on karttunut tänä kesänä oikein mukavasti viime kesän linjaan verrattuna. Taitaa olla jo seitsemän uutta mekkoa tänä kesänä kaapissa ja mikä parasta, nyt niitä voi jo jopa käyttää :)

Tämmöinen vilautus siis teille tällä kertaa! Nyt jatkan tunnin verran töiden tekoa ja sitten otankin vastaan anoppilat meille viikonlopun viettoon. Aurinko paistaa, joten eiköhän me keksitä jotain mukavaa ulkotekemistä. Kaunista viikonloppua teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti