Lomalainen.

Terveisiä lomalaiselta! Eilen aamulla ennen kahdeksaa julistin itseni iloiseksi lomalaiseksi ja tunne oli mitä parhain! Yli neljä viikkoa vapaata maistuu makealta ja viikon päästä kun lopetan vielä kuvaushommatkin, olen totaalisesti ja oikeasti lomalla 

Kalenteri paukkui heti kaksi ensimmäistä lomaviikkoa niin täyteen, että päätin olla sopimatta loppulomaksi yhtään mitään. Tekeminen ja meneminen on mukavaa niin kauan, kunnes huomaa, että ei ole päivääkään oikeasti rentoutunut. Rentoutuminen tarkoittaa itselleni sitä, että aivot eivät ajattele mitään ja voin vaan olla.. tuijottaa vaikka merimaisemaa, maata auringossa viltillä tai katsoa jotain hyvää sarjaa. Mielenkiintoisen kirjan kanssa pääsee kyseiseen olotilaan myös. Pääasia, ettei ole pakollisia aikatauluja :) 

Töistä päästyäni kokeilin hieman uusinta linssiäni. Haahuilin päämäärättömästi siellä täällä ja nappasin aina välillä yhden kuvan (siksi näissä ei ole päätä eikä häntää). Aamuinen Helsinki oli hauska kokemus pitkästä aikaa. Kauppahallissa ihmiset istuivat kahvilla, tori oli täynnä japanilaisia turisteja ja puolella kaupungista oli kiire töihin. Poimin matkaani rasiallisen mustikoita ja istuskelin hetken puolityhjän Espan penkillä. Odottelin yhdeksään, että Kirjasto 10 avasi ovensa ja painava kirjapino sylissäni laahustin väsyneenä Espoon bussiin. Kotona jaksoin näprätä hetken aikaa puutarhajuttuja ja leikittää Vilmaa, kunnes nukahdin terassintuoliin. Herätessäni olin saanut kauniit, punaiset rusketusrajat..

Minusta tuntuu, että meistä tulee 35 millisen Canonini kanssa hyvät ystävät :) Huomenna se pääsee ensimmäisen kerran tositoimiin. Olen hirmu tyytyväinen jo nyt siihen, miltä se tuntuu.

Aurinkoista viikonloppua toivotellen!
12 kommenttia:

 1. Rentoa lomaa! :) Mullakin alkoi tänään, aijai, että on hyvä fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja samoin siis sulle myös, ihanaa lomaa! Hyvä fiilis todellakin :)

   Poista
 2. Ihanaa lomaa! Minäkin aloitin loman tänään, jee! Olen samaa mieltä, että lomalla pitää olla tarpeeksi aikaa ilman sovittuja menoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin myös sulle!! Säät on ainakin kohdillaan heti alusta ;) Ja näin on! Kesällä olisi niin paljon näkemistä ja tekemistä, mikä on siis todella mukavaa sekin, mutta tarvitsee myös aikaa vain olla...

   Poista
 3. Heips, kumpi 35mm obsu sulla on: Canon EF 35mm f/2 -objektiivi vai Canon EF 35mm f/2 IS USM? :) oon itsekin katsellut 35mm:ä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Canon 35mm f/1.4L USM :) Suosittelen!
   http://www.verkkokauppa.com/fi/product/0928/fgnd/Canon-EF-35mm-f-1-4L-USM-laajakulmaobjektiivi

   Poista
 4. Nautinnollista, ja varsinkin aurinkoista lomaa! Terveisin kade, joka pääsee lomalle vasta elokuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Olen ollut monesti elokuussa lomalla ja se on tosi hyvä kuu säiden puolesta, toivotaan, että tänäkin vuonna :) Pian pääset jo itsekin rentoutumaan, kun me muut palataan töihin :)

   Poista
 5. Aivan mielettömiä kuvia!!!
  Ihanaa lomaa.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia :) Kiinnostuneena odottelen juttua kamerasta.... toivottavasti olet tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti lena <3 Mulla on ollut hirmu kauan mielessä tehdä postaus kuvauskalustosta, joten jospa tänä kesänä saisin toteutettua ja laitettua pari sanaa joka linssistä :)

   Poista