Kotona.


Terkut Berliinistä!
Muutaman päivän reissu Saksan pääkaupukiin sujui hienosti ja nyt ollaan oltu jo pari päivää täällä kotimaassa. Sää on Suomessa ihanan vilpoinen verrattuna Berliinin helteisiin, joten minut tavoittaa näinä päivinä luultavasti terassilta lukemasta. Enköhän teille sentään jossain vaiheessa malta pari riviä kirjoittaa matkastamme :)
7 kommenttia:

 1. Innolla odotellaan Berliinin kuvia ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin kivat ilmat, ettei malta nyt istua koneen ääressä varsinkin kun sitä saa tehdä taas ensi viikolla ihan riittämiin ;) Mutta muutamia kuvia toki tulossa! Kuvasin aika vähän loppujen lopuksi :)

   Poista
 2. moikka moi!
  Tein tänään itelleni blogin enkä kyllä tohon blogiin liityen osaa vielä mitään:D
  Mutta aattelin et voisitko sä tehdä mulle bannerin, jos annan valmiit kuvat?(samantyylinen mikä siinä sun bannerin teko ohjeessa oli) Tässä olisi myös muutama kysymys: miten tuon tunnisteet jutun saa liitettyä omaan blogiin? Entä kuinka saan kirjoitettua oman käyttäjänimeni alle esittelyn itsestäni? Kiitos, jos autat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hieno juttu, bloggaamiseen voi jäädä koukkuun ;)
   Siinä postauksessani oli ensin Picasa-ohje. Picasan saa ladattua ilmaiseksi koneelle ja seuraamalla ohjeita ei pitäisi olla kovin hankala toteuttaa tuo. Valitettavasti en ole käyttänyt itse Picasaa enää vuosiin, mutta Photoshopilla osaan tehdä yksinkertaisen bannerin, kuten tuo nykyinen minulla on :) Kuinka monta kuvaa sinulle siihen tulee?
   Tunnisteet saat liitettyä, kun menet Ulkoasu > Lisää gadget > Tunnisteet. Ulkoasun löydät "alasvetovalikosta" hallintapaneelista. Samasta paikasta saat lisättyä myös sivupalkkiin noita muita juttuja, esim tekstialueen, johon voit kirjoittaa mitä tahansa :) Täältä löytyy lisää ohjeita :https://support.google.com/blogger/answer/1623800?hl=fi

   En ole itsekään mikään velho näissä blogijutuissa ja siksi blogin ulkoasu onkin vähän jälkeenjäänyt ;) Erehtymällä ja kokeilemalla sitä kuitenkin oppii paljon! Hyvää bloggailua sinulle <3

   Poista
  2. No kokeilen saanko itse väsättyä jonkun bannerin :) Ja kiitos ohjeista! Hyviä bloggailuja myös sulle <3

   Poista
  3. Ainiin vielä yks kysymys ;) miten mä voisin mainostaa mun blogia ja saada lukijoita?

   Poista
  4. Hieno juttu, onnistut varmasti, kun hetken kokeilet ja lueskelet :) Ihan nollasta ollaan moni laitettu blogi pystyyn. Nykyään varmaan jo koulussa opetetaan kaikki tämmöset hienoudet ;)
   Mun mielestä paras "mainostus" on kommentoida paljon eri blogeihin, joista itse pidät. Mutta en laittaisi mitään blogin osoitetta kommentin perään, koska se vain ärsyttää.. Sinun nimimerkin kautta pääsee joka tapauksessa klikkaamaan sinun blogiin :) Kannattaa myös lisätä oma blogi blogilistalle (blogilista.fi) sekä blogloviniin. Sinne kun asettaa omalle blogille hakusanoja, voi lukijat blogeja hakiessaan törmätä sinun blogiisi!

   Poista