Helsinki sightseeing.Nyt kun appivanhemmat ovat meillä viettämässä viikonloppua, tuli hyvä tilaisuus keksiä jotain mukavaa tekemistä Helsingissä. Päätimme miehen kanssa, että mikäpä sen kivempi tapa, kuin nähdä kaupunkia toisesta vinkkelistä - mereltä. Varasimme neljä paikkaa kanavaristeilylle Strömmalta ja risteilimme tänään reilun tunnin merellä maisemia katsellen. Tosi kiva kokemus ja ihmettelin miksi en ole tajunnut tätä tehdä aikaisemmin. Olen kuitenkin asunut pääkaupunkiseudulla jo 12 vuotta, mutta risteily on aina vain jäänyt tekemättä. Kaupungin katuja on tullut tallailtua tuossa ajassa ristiin rastiin, mutta mereltäpäin en ole päässyt cityä katselemaan muuta kuin matkalla Korkeasaareen ja Suomenlinnaan.

Risteilyreitti kulki Laajasalon ympäri, joten näimme monenlaista rantaviivaa mm. Santahaminasta, Kulosaaresta ja Tammisalosta.
Kyllä täytyy sanoa, että Helsingissä on valtavan upeita asuintaloja sekä kesämökkejä aivan valtavan upeilla paikoilla! Ihan mielelläni muuttaisin kesäisin Villingin huvilalle nautiskelemaan elämästä, luonnosta ja ilta-auringosta.. oijoi :) Tänään me kuitenkin tyydyimme vain ihailemaan kauempaa ja itse laitoin illalla lottorivin vetämään ;)

Meri-ilma ja Seahorsen valtavat lihapullat saivat meidät ihan tainnoksiin (okei, myös ne pari lasia valkkaria sekä herkullinen mansikkapiirakka), joten täällä taitaa pian jo kuulua kuorsausta.. Palailemisiin!
4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tarkoitus olisikin ensi viikolla mennä juurikin samaiselle risteilylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva juttu, me ainakin tykättiin, vaikka ulkona tietty välillä aika tuima tuuli. Sisätiloissa lämpösempää :) Hyvää risteilyä!

   Poista
 2. Vau murunen mitä värejä näissä kuvissa!! Huokaus ja ihastus <3

  VastaaPoista