Vapun aikaan.


Hyvää Vappua ystäväiset!

Täällä on viime aikoina vietetty aikaa töissä ja lenkkipolulla, maalla ja kameran takana.. missä milloinkin keväästä nauttien :) Meidän takametsä on puhjennut taas tuhansiin kukkiin, joista lenkiltä tullessani kaappasin kimpullisen kotia kaunistamaan. Varma kevään merkki on myöse se, että viime aikoina jaloista on löytynyt ballerinat ja grilli on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Voi elämä miten kiva! :)

Tässä selleripirtelöä nauttiessani muistui mieleen, että joku oli jo löytänyt tuoreita nokkosen lehtiä. Mikäpä olisikaan sen parempi sujauttaa viherjuoman sekaan ravintoaineita tuomaan. Kohta ollaan taas korit keikkuen sienimetsässä ja marjastamassa. Sitä ennen ehkä upotetaan varpaat kuumaan hiekkaan ja kiristellään bikinin naruja paikoilleen. Tukka hulmuten poljetaan auringonlaskussa ja nuuhkitaan aamukastetta nurmikolta. Aikamoinen rakkauspakkaus kesä tulossa taas!

Tänään on kuitenkin vapunpäivä ja tulin vasta suihkusta, vaikka oikeasti pitäisi jo olla brunssikamat olalla menossa nenä tuulessa. Ystäväpariskunta kutsui porukalla aamiaiselle, joten nyt mars leipäjuustot viikunahilloineen matkaan ja menoksi!

Ihanaa vapaapäivää teille, joille se vapaana näyttäytyy ja ahkeraa työpäivää mikäli työntäyteiseltä tuntuu!

2 kommenttia: