Puutarhaletkuihastus.
Kuvat Room21


Meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun, kun satuin netissä törmäämään vaaleanpunaiseen puutarhaletkuun! Siis ai-van mie-le-tön! Pieni prinsessa nosti minussa päätään ja laitoin miehelle samantien viestiä, että meidän on PAKKO ostaa vaaleanpunainen letku meidän puutarhaan!

Sekunti siitä huomasin sit kuitenkin pohdiskelevani miltä pinkki letku oikeasti näyttäisi keltaista taloa vasten ja tyrmäsin idean yhtä nopeasti, kuin se oli tullutkin. Ei, kyllä se on valkoinen. Pinkki olisi jo ihan vähän too much, ajattelin. Valkoinen on aina varma valinta - tyylikäs ja kaunis. Sopii keltaisen kanssa kuin nenä päähän!

Entäs tuo sarviteline sitten! Se on mielestäni kenties vielä letkuakin hienompi. Aivan sairaan makee ;)) Rakastan, kun tällaisia ihan tavallisia asioita suunnitellaan ihan erilaiseksi, miten niitä on totuttu näkemään. Sitä aina menee kuin robottina jonnekin Baukkariin ja tarttuu siihen tavalliseen letkutelineeseen, koska niin on aina tehty. Ei ole tullut edes mieleeni, että tämänkin voi tehdä tyylikkäästi. Mä tykkään!

Herättyäni päiväunilta juteltiin kotosalla tästä letkuaiheesta ja olisinhan mä sen valkoisen letkun saanut, jos olisin halunnut. Vaaleanpunainen ei olis kuulemma mennyt läpi ;) Kaiken tän ihannoinnin jälkeen meidän talon seinää koristaa nyt sit kuitenkin ihan vaan keltainen, TAVALLINEN, puutarhaletku, joka sopii oikein nasevasti meidän seinän väriin. Joskus kelpaa ihan vaan se tavallinenkin. Uskokaa pois ;)

ps. Jos kuitenkin nämä yllä näkyvät letkut ovat mieleesi, löydät kyseiset kaunokaiset täältä*

Aurinkoa ystäväiset! Nähdään vesipisteellä!

*) mainoslinkki


10 kommenttia:

 1. Eikä, ihan mielettömiä!! Niin herkullisia, että melkein tekee mieli hankkia vaikkei edes ole pihaa tai tarvetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! En siis ole ainut, joka näitä silmät suurina ihasteli :D

   Poista
 2. Luin alkuun pelkän otsikon ja olin, että mitäh?! Mutta sitten klikkasin lukemaan, niin ymmärrän täysin ihastuksesi ;)) Syötävän suloinen varsinkin tuo vaaleanpunainen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Ihastua voi näköjään ihan mihin tahansa.. :D

   Poista
 3. Pinkistä letkusta tuli mieleen kuinka kävin Verkkokaupassa eilen ja näin siellä pinkkejä jatkojohtoja mihin oon törmännyt ekan kerran Finnish Design shopissa. Mies ei vaan yhtään innostunut yhtään sellaisesta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on myös aika veikeitä kodin piristyksiä kerrassaan :)) Ainakin kivempia, kun ihan tavikset. Höh, miten se mies nyt niin tylsäksi heittäyty...;)

   Poista
 4. Meilläkin on tuo letku..yllättäen mustana... :D Että se siitä väristä! Katseltiin jatkopalaa ClasOhlsonin sivuilta koska ei haluttu maksaa lisämetreistä sataa euroa :) ja siellä oli muuten myös valkoista letkua. Pari vuotta sitten etsin inhimillisen väristä eli sitä mustaa letkua pihalle..mikään muu ei kelvannut! Onneksi tuli etsittyä - sitä on paljon kivempi katsella kuin vihreää letkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mut mustahan on hyvä väri ;D Just niinkun valkoinenkin ;) Clasulla huomasin myös näitä juu, siellä oli vaaleanpunainenkin! Mut keskustelujen jälkeen päädyttiin sit tohon keltaseen, kun ei nyt kuulemma kannata panostaa kauheesti tämmösiin vähäpätöisiin asioihin. Toki itsekin ostan mielummin jotain kivaa näkösälle vaikka pihamaalle, kun tuo letku on sentään talon takana eikä sitä tule kokoajan kateltua ;) Mutta olen kyllä sitä mieltä, että aina pitää ostaa se, mihin on 100% tyytyväinen tai muuten menee rahat hukkaan ja harmittaa vaan katella jotain korviketta ;)

   Poista