Hokkus pokkus lakoille.


Tämäkin mattimyöhäinen sai viimein ostettua itselleen nykyaikaisemman kynsilakanpoistoaineen. Miten kivalta juuri lakatut kynnet näyttävätkään, mutta kun se vanhojen lakkojen poisto käy melkein työstä. Varsinkin, jos sekaan on sutinut hileitä tai muita oikein kunnolla kynnen pintaan juuttuvia..

Eräs kauppareissu mukaani tarttui tuo kuvassa näkyvä Maybellinen Express Remover ja olin ihan innoissani sen kanssa! Olin kuullut, että ideana on uittaa sormea pieni hetki tuolla purkissa ja kuin taikatemppu, kynsilakan pitäisi olla poissa! Sitä en kuitenkaan tiennyt, että sisällä olikin sellainen sieni, jossa on jo valmiiksi kynsilakanpoistoainetta. Toisin sanoen se sieni lilluu siinä aineessa ja sormea pidetään hetki paikallaan, pyöräytetään ja lakat on pois. Ihan nerokasta! Nyt on voinut jättää vanulaput ja muut konstit kokonaan pois ainakin sormien osalta. Tai no, jos sormessa on haava tai kynsinauha on rikki, en tosiaankaan suosittele tuota ainetta. Kirvelee muuten aika komeasti ;)

Myöskään varpaita ei tuonne kai kovin näppärästi saa työnnettyä, joten niiden osalta täytyy käyttää vanhanaikaisempia keinoja, mutta onneksi varpaat tulee lakattua huomattavasti harvemmin :)

Cherryläinen tykkää, oletkos sinä kokeillut
Näitä purkkeja löytyy varmasti useammilta merkeiltä. Mikä on paras?


10 kommenttia:

 1. Mulla on tuo samainen poistoaine käytössä ja tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Muuten hyvä tuote, mutta tummia kynsilakkoja tuolla ei kannata poistaa. Kun poistin kynsistä viininpunaista lakkaa, niin sormet tuntuivat sotkeutuvan purkissä täysin! Ja myös seuraavalla kerralla kun pudistin jotain muuta lakkaa, tarttui punaista yhä sormiin... Mutta vaaleammille lakoille oikein hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos "varoituksesta". Tosiaan, onhan sen lakan jonnekin jäätävä eikä se sieltä purkista mihinkään katoa, niin kun vanulappu roskikseen. Pinkkejä tulee jonkin verran käytettyä, mutta hirveesti sen tummempia ei.. saas nähdä miten käy :)

   Poista
 3. Sama löytyy täältäkin! Mutta saman huomasin kuin Linda, että neste sisällä värjäytyy tummemmista lakoista. Onneksi omani ei ole vielä pahasti värjäytynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, ehkä tuo purkki ei sitten ole kovin pitkäkestoinen, jos käyttää nimenomaan paljon tummia lakkoja? Ehkäpä siis käytän sitä vain vaaleampien kanssa :)

   Poista
 4. Olen miettinyt, että toimiikohan tuollainen oikeasti! Kai se on sitten uskottava, kun niin sanot. ;) Lähteekö ne glitterlakatkin helpommin tuolla? Pohdin myös oman ihon kuivumista, että lotraako sillä sormet huonoon kuntoon? :D Sori, kyselyikä iski.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuntuu toimivan! Ei nyt ehkä ihan parissa sekunnissa ja pitää vähän hangata siihen sieneen, mutta toooodella paljon helmpompaa verrattuna pumpulityyliin :) Glitteriä en ole kokeillut, mutta ennustaisin, että ne glitterit on sitten joka kerta tuolla purkissa vastassa. Toki eihän tuo mikään ikuinen ole, ehkä glitterille ja tummille lakoille oma purkki? Alkaa tulla kylppärissä ahdasta ;) Mä olen huuhdellut kädet heti lakkojen poistamisen jälkeen. Nuo aineet varmaan jonkin verran kyllä kuivattaa, kun kyse kuitenkin aika tujusta kamasta, oletan. Ei mitään muru, tietysti saa kysyä <3

   Poista
 5. Muistan lapsuudestani kun äitini käytti jo silloin tälläistä, se vaan on ollut todella monta vuotta pois markkinoilta, ja nähtävästi tullut uudestaan. Aivan loistava keksintö, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Olipa hauska kuulla. Niin vaan asiat tulee uudelleen esille ja markkinoille :) On kyllä kätevä purkki!!

   Poista