Joulun ajan valintoja.


Se on joulukuu! Ihan käsittämättömän äkkiä on koko syksy ja alkutalvi mennyt. Se on tietysti mahtavaa, koska ihan väkisinkin ajatukset alkavat jo suuntautua tammikuuhun, joka on yhtäkuin melkein jo kevät, joka taas tarkoittaa pirteämpää mieltä, valoa ja kaikkea hykerryttävää.. 
Sitä ennen juhlitaan kuitenkin joulua ja otetaan kaikki irti joulukuun tunnelmallisista illoista!

Kuten varmasti moni muukin, myös minä olen keräillyt joulufiilistä omaan Pinterest-kansiooni nimeltään - yllätys yllätys - Christmas board. Minä kun ajattelin olevani hyvällä mallilla kaikkien joulupuuhien kanssa aloitettuani ajatustyön jo lähes syyskuussa, mutta mitä vielä. Aivan kuin morsiamet sekoavat Pinterestin kanssa ennen häitään, myös täällä on mennyt pää pyörälle kaikista miljoonista vaihtoehdoista. En ole vieläkään osannut päättää millaiset joulukortit tänä vuonna teen enkä sen kummemmin ole kyllä saanut joulukalenteriakaan hommattua. Kummankin kanssa saisi jo laittaa puntteihin vipinää, jos meinaa vielä karkeloihin ehtiä. Kalenterin sijasta on kyllä onneksi jo yksi ajatus mielessä - parempi olisi ollakin, kun luukkuja avataan jo!

Kortteja olen tavallisesti tehnyt noin 50 kappaletta, joka tarkoittaa aika huisia askartelurumbaa. Viime vuonna skippasin sairastellessani koko shown ja voi vitsit miten kevyt olo olikaan, melkein kivi tippui harteilta. Tänä vuonna ajattelin, että ehkä tuota piiriä voisi hieman pienentää ja lähettää kortit vain harvoille ja valituille. Ehkä yksinkertaisuus olisi tässäkin kohtaa juuri se paras vaihtoehto mitä kortin malliin tulee niin säilyy tekemisen ilo eikä synny stressi :)

Viimeistään ylihuomenna kannan kuuset kotiin varastosta (meillä on yksi molempiin kerroksiin) ja lähden ostamaan piparitaikinaa koristeineen. Vai olisinko sittenkin niin kunnianhimoinen ja tekisin taikinan ensimmäistä kertaa ihan itse?
Myös muita joulukoristeita voisin jo laitella näkyville, jos meinataan ehtiä niistä nauttia. Viime vuonna sekosin Stockan jouluhallissa ja ostin vähän turhan paljon joulukuusenkoristeita. Luulisin, että pärjään niiden kanssa seuraavat kymmenen vuotta.

Pää surraa nyt sekalaisesti tähtiä, joulukuusia, hyasintteja, karkkikeppejä, kynttilöitä, piparkakkutaloja ja ovikransseja, että alkaa jo ihan jännittää omastakin puolestani osaanko ikinä päättää kaikkien ihanien vaihtoehtojen keskellä!

Onko siellä jo joulusuunnitelmat ihan kirkkaana? :)

Ei muuta kuin höyryävä glögilasi käteen (mies luki vissiin ajatukseni sillä glögimuki saapui heti kun olin kirjoittanut tämän) ja klikkailemaan lisää inspistä tuolta kuvamaailmasta. 
Reipasta ensi viikkoa!

ps. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille - suoritan arvonnan pikapuoliin ja ilmoitan voittajan :)


2 kommenttia:

  1. Juuri mietiskeltiin äidin kanssa tänään, että kolme viikkoa enään, ja sitten alkaa pikkuhiljaa päivä pitenemään. Voi nam <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Tänäänkin on niin hassu päivä, melkein kuin iltahämärää olisi koko päivän :)) Äkkiä tää menee, nyt nautitaan kynttilänvalosta <3

      Poista