Joululahjatoiveita.

Se on jännä juttu, miten montaa asiaa sitä tahtoo ja haaveilee vuoden mittaan, mutta kun joulu saapuu niin kaikki hienot lahjaideat kaikkoavat mielestä! Alankohan olla jo siinä tilanteessa (ja iässä), että kotoa löytyy kaikenlaista eikä mitään sen kummempaa edes tarvitse. Paitsi että uusi linssi on aina tervetullut, mutta uskallan epäillä, että kukaan sellaista toistatonnia maksavaa lahjaa on minulle sentään ensimmäisenä hankkimassa ;)
Hetken pohdittuani keksin kuitenkin aika monta hyödyllistä juttua lahjatoivelistalleni, joiden saamisesta ilostuisin ikihyviksi!Ei ole tullut vielä kunnon vesikannua hankittua ruokapöytään, mutta ei liiemmin sitä teekannuakaan. Näin talvella kylmien ilmojen ja kuumien juomien aikaan muistan jälleen, että teetä ja glögiä voisi tehdä kerralla enemmän, haudutella ja hörppiä sohvannurkassa, jos pöydältä löytyisi asian ajava sekä tyylikäs kannu. Monta hyvää vaihtoehtoa on markkinoilla, mutta tämä * Oiva on jotenkin vienyt sydämeni. Tuo valkoinen versio voisi olla sopivan neutraali ja ajaton ulkomuodoltaan.

Kukapa ei olisi hulluna TineK Homen tuotteisiin? No ei ehkä kaikki, mutta itse huomaan aina välillä hipelöiväni heidän astioita ja sisustusjuttuja milloin missäkin. Tässä vaiheessa sormia polttelee raitakulhojen kohdalla. Yks tai kaks vaikka tarjoiluastioiksi tai jätskihetkiin.

Kovin paljon en yökyläilyä harrasta, mutta silloin kun jossakin käyn tai vanhemmillani yövyn, olisi mukava, jos saisi parin päivän kamppeet tyylikkääseen laukkuun ja laukun vielä olallekin. Meidän kurttuiset, perässä vedettävät matkalaukut eivät sovellu joka reissulle ja siitä syystä olen iskenyt silmäni Longchampin viikonloppulaukkuun, mieluiten vihreässä värissä, ettei aina ole ihan mustissa. Kiva ulkonäkö, eikä mikään mahdoton ökyökyhinta.

Tykkään huolitelluista ja kauniista kynsistä, mutta todella usein huomaan, että omani ovat jotain ihan muuta. En malta odotella lakan kuivumista enkä jaksa vaihtaa lakkaa muutaman päivän välein, jotta sormet pysyisivät kauniina. Tästä syystä olenkin alkanut pohtia muita kestävämpiä vaihtoehtoja. Kunnon tippejä en enää halua, mutta geelilakkaus ilman sen kummempia lisäosia voisi olla minun juttuni. Siinähän voisi sitten taitojen kehityessä kokeilla vaikka mitä, mutta erityisesti havittelen ihan perus ranskisten perään. Geelilakkauksen huhutaan kestävän parikin viikkoa hyvässä kunnossa, joka olis ihan täydellistä! * Uuneja ja * lakkoja on jokalähtöön, joten tämä kohta tarvinnee vielä vähän tutkiskelua.

Nytkin kädestäni löytyy ihanuuskello Daniel Wellingtonilta, jonka syksyllä viimein kotiutin. Hopeista/mustaa versiota kaipailen ranteeseeni niinä päivinä kun muistakaan asusteista ei kullanväriä löydy. * Sheffield olisi toivelistallani kellon kohtaa pitämässä. Suosittuja kelloja nämä eikä ihme!

Ruipelokäteni kaipaavat haastetta ja lihasvoimaa. Salille asti en usko nyt pääseväni, mutta jotain tarttis tehdä, jotta kameraa jaksaa kannatella ja ostoskassia kantaa. Tykkäisin, että ote ei lipsu, joten päällystetyt * käsipainot kuulostavat hyvältä. Toivomus liikuskelee viiden kilon paikkeilla ja väritoive ehdoton musta.

Kylmien ilmojen lenkkivaatteet puuttuvat minulta kokonaan (jestas, kuinka monta vuotta vielä aion pärjätä?) ja samoin myös pitävät nastalenkkarit, joiden kanssa voisi ihan juoksuaskeleitakin ottaa. Täydellistä perehtymistä eri malleihin en ole vielä ehtinyt tekemään, mutta jotain hyvää olen näistä Haglöfseista kuullut. Värikin miellyttää silmää, joten ainoa kysymys onkin, mitä sanoo jalka?

Sellaisia toiveita tänä vuonna minulla! Mitähän sitä itse itselleen ostaisi..


*) mainoslinkkejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti