Joulukortit postiin.


Viimeisiä päiviä viedään mikäli tahtoo joulukorttinsa lähettää hieman halvemmalla. Siitäpä syystä, ja yksinkertaisesti joulun lähestymisestä johtuen, täällä on puurrettu pari iltaa askartelun parissa.
Jotain hyvin simppeliä ideaa lähdin metsästämään ja muutamasta ideasta sain viimein päätettyä sen sopivimman. Tänä vuonna posti vie tutuille kultaisia kuusia ja hieman lumisadettakin! Jokainen joka osaa leikata paperista kolmioita, osaa tehdä nämä kortit. Olen ymmärtänyt, että stressi on viimeisin asia, jota jouluun liittyen kannattaa potea, joten max. pari iltaa korttien seurassa ja postitus vain läheisimmille, joita ei pyhinä muuten näe. Ja kas yksi jouluinen vaihe viuhahti ohi niin, etten meinannut edes huomata.

Loppuajan voin sitten pohdiskella, että jaksanko leipoa lisää pipareita, ostaisinko vielä muutaman lyhdyn kotia kaunistamaan ja mitähän sarjaa sitä tuolta sohvan pohjalta alkaisi töllöttää.
Ei enää yhtäkään päivävuoroa töissä ennen jouluaattoa - jipii - kohta ollaan anopin ihan varmasti pursuilevan joulupöydän äärellä lomalla Vilma kainalossa ja suu hymyssä :)


Iloista ja joulumaista viikon jatkoa!11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! Tämmöisiä pikakortteja, mut kato ajatus tärkein ;)

   Poista
 2. Voi kun itsekkin olisin viitsinyt askarrella, mutta olinkin tylsä ja ostin valmiit kortit :/ ehkä tästä innostuneena sitten ens vuonna ryhdistäydyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan ota tuosta stressiä - paras tehdä juuri niinkuin hyvältä tuntuu. Korttien tekemisessä on oma hommansa. Itsekin pidin viime vuonna taukoa ja tänä vuonna lähettelen myös noita valmiita kortteja, ettei tarvi kovin montaa iltaa askarrella :) Ens vuonna vois tietysti alottaa jo marraskuussa niin voisi tehdä pikkuhiljaa..

   Poista
 3. Suloiset kortit! Ihana helpotus oli kyllä tänään saada kortit postiin. Sain minäkin jopa aikaiseksi askarrella tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo! Se on kieltämättä sellanen pieni huokaus, kun saa ne kortit sinne laatikkoon, vaikka kuinka yrittäis ottaa rennosti ;) Vielä on lahjahommelit vähän kesken ja mikä parasta pitäisi itsellekin keksiä jotain ;)

   Poista
 4. Oi miten söpöjä! Ja sen verran helposti toteutettavissa että meikäläisen tapainen rähmäkäpäläkin varmaan osais noi tehä. ;) Pakko kokeilla, kiitos ideasta, ryövään sen nyt törkeästi kun oma mielikuvitus on ollut joulukortin aiheen suhteen ihan tukossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, jos ryöväät katsos ku minäkin näin vähän samantapaisen Pinterestissä ja siitä se oma ajatus sitten lähti. Pinterestin tapaan, laitetaan tääkin kiertämään :)) Joulun alla mielikuvitusta tarvii niin moneen juttuun lahjoista koristelemiseen jne että on mukava, kun joku asia tuodaan suoraan nenän eteen :)) Ihanaa joulunaikaa teille <3

   Poista
  2. No sanoppa muuta! Täällä parhaillaan pohdiskelen jouluaaton kattausta, pinterest ja muut on kovasti käytössä ideoita tuomaan! ;) Rentouttavaa joulua sinnekin! <3

   Poista