Illallisjuhlat Långvikissa.


Itsenäisyyspäivän häähulinoista on viimein selvitty (juu kyllä siinä meni noin kolme päivää) ja arki on jälleen startannut täällä päässä. Koska juhlat olivat niin kivat, haluan niihin vielä palata parin kuvan kanssa. Instagramia seuranneet näkivätkin jo muutaman makupalan illan kulusta ja muutenkin viime aikoina tuo Instan puoli on ollut vähän aktiivisemmassa käytössä. Jos ei täällä näy eikä kuulu, niin sieltä kannattaa kurkata mitä tämä rouva puuhailee :)

Yksi parhaista ystävistäni meni siis pari viikkoa sitten naimisiin ja viikonloppuna pääsimme porukalla juhlistamaan tapahtumaa. Pari vihkiytyi avioliittoon rapakon tuolla puolen ja nämä olivat minulla itse asiassa jo toiset häät tälle syys-talvelle, jossa pari oli mennyt New Yorkissa naimisiin. Buumi on selkeässä kasvussa mitä nyt ihmisten haaveita ja juttuja kuuntelee. Olin kyllä ensin vähän nyrpeänä, että noin vain menivät ilman meitä naimisiin, kun häihin on aina niin kiva mennä, mutta päästiin me sitten onneksi edes jälkikäteen onnitteluhalailemaan ja nostamaan maljat tuoreelle avioparille. Alkaakin olla suurin osa ystävistä jo naimisissa. Se taitaa olla vanhentumisen merkki!


Juhlaillallinen pidettiin Kirkkonummen Långvikissa, johon olin aikaisemmin törmännyt lehdissä, mutta paikka oli muuten vielä näkemättä. Långvik osoittautui tyylikkääksi ja viihtyisäksi paikaksi, vaikka emme huoneita tällä kertaa ottaneetkaan, kun kotiin ei niin mahdoton ajomatka ollut. Huoneet olivat kuulemma myös tyylikkäät ja kylpylän puolikin mitä ilmeisimmin näkemisen arvoinen.

Illan ohjelmaan kuului häävideon katselemista, paljon syömistä, musiikkia ja rentoa illanviettoa. En ole pitkään aikaan päässyt kunnolla irrottelemaan, joten ei sitä muistakaan miten hyvää se tekee.


Ruoka ansaitsee mielestäni erityismaininnan sillä se todella osui ja upposi! Alkuruoka lohineen ja pääruoka peuroineen veivät kielen mennessään tältä herkkusuulta. Annoskoko oli pieni, mutta juuri sopiva, kun jokaisen ruuan kanssa tuli erikseen omat juomat ja kaiken kruunasi jälkiruoka sekä hääkakku. Ei jäänyt vatsaan tyhjiä kolosia ja teki mieli nuolla lautasetkin kaiken päälle enkä ollenkaan ollut ainoa, joka ruokaa kehui :)Ruuan ja kahvittelun lomassa saatiin livemusaa viihdykkeeksi ja kuten häissä kuuluu, kuultiin myös puhe, johon saimme kaikki osallistua vuorotellen mitä nyt hihitykseltään pystyi. Se oli niin hyvä idea tuon porukan kanssa eikä näin ollen kenenkään tarvinut hikoilla puheen kanssa yksinään ;)Valitettavasti omasta mekostani ei sen parempaa kuvaa tullut otettua mitä nyt Instan puolelta löytyy, mutta kyseessä oli siis tämä * Espritin pitsillä koristeltu musta yksilö, johon ihastuin varmasti juurikin tuon pienen pitsijujun vuoksi. Pikkumustan kaveriksi valitsin pitsisen laukun, timantit korviin ja kynsiin punaisen lakan. Mitäpä muuta sitä pikkujoulukausi kaipaa.

Linnanjuhlat, tai siis Tampereen itsenäisyysjuhla, jäi tänä vuonnan näkemättä, mutta pukuja tuli kurkittua jälkikäteen netin puolelta ja suosikiksi nousi tällä kertaa Minka Björck, joka taisi olla monen muunkin suosikki :)


Kiitos hääparille vielä tätäkin kautta ihanasta illasta 
6 kommenttia:

 1. Kaunista! Itse olen useasti ollut Långvikissa työn puolesta, mutta juhliin en ole sinne vielä päässyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti mukava ja erilainen (?) ympäristö myös töitä ajatellan :) Kyllä mua ainakin piristäisi!

   Poista
 2. IHANIA kuvia! Oli varmasti ihanat juhlat. Ja kiitos insta-päivityksistä, niitä on kiva seurailla. :) Mulla on jäänyt se puoli viime aikoina ihan paitsioon. Aina on vaan pimeää ja pimeää, niin ei tule kuvattua kännykällä oikeastaan mitään.. :/
  ps. Samaa mieltä: Minka Björkin asu oli upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti :D Hullu lähdin järkkärin kanssa tuonne, mutta muuten en olis sitä hämärää kyllä mitenkään pystynyt uhmaamaan!
   Juhlat oli hauskat ja vitsit ei sitä enää nykyään pääse niin usein vapaalle, kun tarvisi, joten mahtista siitäkin syystä :) Laita vaan niitä pimeitäkin kuvia, me muut tykätään kyllä katella niitä <3 Halaus!

   Poista
 3. Onpa kauniit juhlat! Ja ruoka näyttää ihanalta.
  Tuollaisesta "jaetusta hääpuheesta" en ollut ennen kuullutkaan, hauska idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan! Ruoka oli niin hyvää ja kauniisti laitettua, että piti kokoajan kuvata :)
   Niin ja siis johdinkohan nyt vähän harhaan tuolla jaetulla puheella. Olet ehkä kuullut, kun jokainen sanoo yhden sanan ja seuraava jatkaa siitä, mihin edellinen jäi? En tiedä miten mahtava puhe siitä tuli kun porukka tippui välillä kärryiltä ja kikatteli minkä ehdi ;) Siis tosi mahtava <3

   Poista