Huivit talveen.


Hankin syksyllä kaksi uutta huivia, joita en ole teille vielä esitellyt. Aikaisemmin ostamani Mulberryn klassikkohuivi on ollut lähes päivittäisessä käytössä kylmillä säillä ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Hinnankorotukset ajoivat kuitenkin haaveet harmaasta Mulberryn huivista nurin ja oli aika suunnata katse jonnekin toisaalle hieman huokeampihintaisiin yksilöihin.

Acnen huivit ovat pyörineet blogeissa parin vuoden aikana aika kiitettävästi, joten tämä merkki on jäänyt mieleeni hyvin. Tarkoitukseni oli hankkia heiltä Canada Scarf harmaassa värissä, mutta mites sitten kävikään, kun silmäni osuivat viereiseen yönsiniseen versioon?


Harmaan huivin aukko oli joka tapauksessa paikattava, joten eksyin Black.co.uk-sivustolle ja bongasin kauniin, juuri oikean sävyisen huivin heidän valikoimistaan. Ennen kuin huomasinkaan oli huivi jo kätösissäni! Sivustolta tilaaminen onnistui siis ilman ongelmia ja postikin hoiti hommansa nopeasti.


Kuten kuvasta näkyy, on Acnen huivi kooltaan aika paljon reilumpi verrattuna harmaaseen ja se on itse asiassa kuin pieni shaali aukilevitettynä. Harmaa huivi on mielestäni enemmänkin leudompia päiviä varten ja Acnen kanssa voi sitten uhmata vaikka millaisia lumimyräköitä, joita varmaan alkuvuodesta viimeistään on luvassa. Harmaa huivi on 100% kashmirvillaa ja Acne puolestaan 100% lampaanvillaa, joten kummankaan kanssa ei tarvitse palelemaan alkaa :)Vielä puuttuu vaatekaapin puolelta musta, lämpöinen huivi eikä kaunis ruskeakaan hullumpi olisi. Acnen versio jälkimmäisestä houkuttelisi kovasti, mutta ehkä nyt seuraavien kuukausien aikana keskityn johonkin muuhun. Laukkutilanteeni on nimittäin edelleen ihan surkealla mallilla ja päivittäin käyttämäni Longchamp sanoo vielä kohta itsensä irti, jos en pikkuhiljaa ala päättämään mitä Korsien ja muiden kanssa tekisin ;)

Lämpöistä keskiviikkoa! Minä lähden nyt ostamaan sitä pippersnakkelitaikinaa!7 kommenttia:

 1. Tosi kivoja huiveja :) Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Kiitos Johanna, hyvää itsenäisyyspäivää sinulle :)

   Poista
 2. Hienot ostot! :) Itselläni on tuo Acnen huivi viininpunaisena versiona, kaulassa tälläkin hetkellä. Yksinkertaisen hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! :)) Ja sinä sen sanoit.. viininpunainen, auts, olin ihan unohtanut tuon mahtavan värin ;)

   Poista
 3. Mulla vähän sama tilanne laukkujen suhteen. Ainoa tarpeeksi iso musta kassini alkaa olla sen näköinen että seuraajan pitäisi olla jo asemissa. Vaan ei ole löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Työmatkoilla tosin tarvin vähän reilumpaa ja sellasta huolettomampaa veskaa, kun tulee pakattua välillä mukaan yhtä sun toista evästä, mutta vapaa-ajalle kaipaisin jo jotain muuta ihan vaihtelun vuoksikin! On niin monta väriäkin, että en tiedä mikä tulisi ekana ;)

   Poista
 4. Oooh, molemmat on ihania!! Oiskohan sellaista burgundyna. :)) Pitäis varmaan ennen reissua jättää blogien lukeminen, kun se tulee välillä niin pirun kalliiksi. ;)

  VastaaPoista