Arvonnan voittaja.


Kiitos kaikille Riedel-lasiarvontaan osallistuneille! Oli aivan ihana lukea teidän parhaista viinihetkistänne ♥ Miten monenlaisia tarinoita tulikaan ilmi :) Hauskaa on sekin miten monesta suunnasta kuulee, että ensin viiniä inhotaan ja sitten yhdessä hetkessä sitä jo melkein rakastetaan, kun kohdalle sattuu oikea maku tai muuten erityinen hetki. Vahingossa taisin itsekin punkkuun ihastua ja yhä edelleen se kiilaa usein valkoviinin edelle, mutta valkkarille on sitten ne omat kivat hetkensä, joihin se sopii paremmin, kuten vaikka kesäiltaan. Tästä voimme tietysti olla montaa mieltä, onhan kyseessä makuasia ;)

Arvonnan suoritin random.org-sivuston arvontakoneen avulla ja tällä kertaa lahjakortin voitti anonyymi nimimerkillä Elina, onnea! Ilmoitan yhteystietosi eteenpäin Decanterille ja voitte sopia palkinnon lunastamisesta sitten tarkemmin.

Omat ekat Riedelin lasini näkyvätkin tuossa kuvassa. Voi että miten kiva, että kotoa löytyy nyt kaksi kunnon lasia, joista varmasti tullaan nauttimaan herkku jos toinenkin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti